Малък Тошко любовник на Супер Бианка

24.06.2014 13:00 | Видян 2421 пъти

Малък Тошко любовник на Супер Бианка

Печално известният наследник на покойния Иван Славков - Малък Тошко, е имал краткотрайна връзка с актрисата и телевизионна водеща Бианка Илич, научи ексклузивно „Всеки ден". Богаташкият син и ексцентричната ту брюнетка, ту блондинка се залюбили по време на снимките на риалити шоуто „Ексмилионер търси съпруга" и преживели кратък, но бурен романс.

Избухливият и властен характер на Малък Тошко обаче бързо охладил страстите помежду им и Супер Бианка, без да се колебае, била шута на един от най-желаните ергени у нас. Двамата обаче се договорили връзката им да остане тайна и до ден днешен те са приятели. „Имаше невероятно привличане помежду им, натискаха се навсякъде, включително и по време на снимките на шоуто. Хора от екипа са ги хващали в съблекалните голи, не можеха да се въздържат", споделят възмутени запознати.

Победителката в горещото риалити - Нанси Лозанова, през цялото време усещала какво се случва и гледала на кръв водещата Бианка непрекъснато. Двете дори насмалко да се сбият, твърдят очевидци. Амбициозната манекенка била сигурна, че актрисата ще й отнеме сърцето на Славков и всячески се опитвала да я окепази пред внука на Тодор Живков. „То не бяха интриги, слухове и истории, те двете насмалко да съсипят цялото предаване с женските си простотии", спомнят си членовете на екипа. Супер Бианка, която наскоро се завърна от Щатите, не отрича, че е топлила леглото на Малък Тошко. „Беше преди толкова време, когато снимахме шоуто, не помня какво съм правила, аз си падам малко импулсивна, така че - като нищо", смее се Илич.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !