Мишо Шамара кара сърф в наводнена Варна

20.06.2014 12:45 | Видян 1923 пъти

Мишо Шамара кара сърф в наводнена Варна

Мишо Шамара се възползва от наводнението в родния си град и покара сърф на паркинга до блока. Потопът във Варна отне живота на невинни хора, но Мишо Шамара не се стресна и извади децата си, за да играят навън, споделя "Всеки ден". Броени часове преди да гръмне новината за трагедията в квартал „Аспарухово", Мишо Шамара се развихри.

Жилището на рапъра се намира в друга част на Варна и вероятно не е предполагал, че бедствието ще стигне подобни размери. Рапърът извел децата си да „покарат сърф" в междублоковото пространство и е заснел приключението им с камера. Тогава всичко е било забавно и смешно: „Един прекрасен момент с моите най-прекрасни деца по време на най-ужасното време", похвали се той, пускайки клипчета от играта с децата.

След като разбра, че бедствието е по-голямо от очакваното, Мишо Шамара типично в свой стил започна да критикува властта и обвини кмета на града Иван Портних за трагедията. Изпълнителят освен това организира доброволци, които да помогнат на бедстващите в „Аспарухово" след невиждания потоп във Варна.
Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !