Мария: Искам сватба

16.06.2014 17:15 | Видян 2989 пъти

Мария: Искам сватба

Мария призна, че не ходи по нощните клубове, което я лишава от срещи с фенове, но обеща, че ще се активизира. Мария, която от скоро е блондинка, разкри подробонсти отново промяната във визията. "Редно е, като живееш по- дълго с един човек, той да каже каква външност да имаш" подхърли тя. По-късно певицата отрече човекът до нея да е избрал новия й цвят. Тя определи новия си имидж като „търсене на различния образ и създаване на разнообразие в изявите си”.

Според нея, има хора които възприемат новата и коса и я поздравяват, но има и такива, които не приемат светлите коси като добре стоящи на лицето й. Мария разказа и за последното си парче, с което открива новия си летен сезон. Певицата бе категорична, че не ходи по нощни клубове и напоследък срещите й с нейни почитатели са редки, но обеща, че ще се активизира и ще вземе участие в предстоящи турнета и концерти на компанията, която я продуцира.

„Нямах планове да правя нова песен, но когато чух тази балада, имах чувството, че ще изпея себе си в нея”, призна певицата. Тя изказа съболезнованията си на родителите на малкия Паоло и съобщи, че за нея дъщеря й Марая е голямото нещо в живота и не може да приеме смъртта на невинно същество, независимо кой е виновен и защо. "Надавям се един ден да стана госпожа Гущерова, но засега това не е на дневен ред", поясни Мария. Според нея, любовта й към мъжа до нея е достатъчна и не държи толкова на формалното обвързване.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Няма коментари към тази новина !