Ето го младия Юлиан Вучков!

16.06.2014 14:00 | Видян 3534 пъти

Ето го младия Юлиан Вучков!

Юлиан Вучков е бил доста секси като млад, разкрива уникален фотос, който вчера бе показан в предаването „Нека говорят" по Би Ти Ви, чийто гост бе професорът. На снимката театралният и телевизионен критик се припича на плаж някъде по Българското Черноморие. Тогава Вучков е на не повече от 20-25 години и е в разцвета на силите си. Гъста коса, плосък корем и дълги крака разкриват защо Вучков е бил атрактивен за нежния пол, което продължава и до днес, когато той има връзка с 30 години по-млада от него жена.

Според запознати Вучков е бил истински разбивач на сърца като млад и не една театрална актриса е минала през леглото му. „Е, някои си търсеха хем гадже в негово лице, хем подкрепа за кариерата им, защото тогава унищожителните критики на Юлиан играеха голяма роля", спомнят си връстници на ерудита. Въпреки че не е имал проблеми да си намери дама на сърцето, Вучков не се влюбва истински в нито една въртиопашка и заради това така и не се сдобива с потомство. Нещо, за което съжалявала и до ден днешен. „Жалко е, че нямам дете, което да продължи моето дело", признава свръхенергичният професор.

Сега той е щастлив с Диана, жената, с която живее вече десет години. „Тя е любовта на живота ми", признава професорът. „Ние се смеем, харесваме и се просълзяваме на еднакви неща. Диана е великолепна певица. Сбъркала е, че се е посветила на учителството. Чудесна имитаторка е", разказва Вучков за своята спътница Диана Душкова. И разкрива, че половинката му го ревнува патологично. „Това е напълно необосновано, защото съм ѝ дал безкрайно много доказателства, че я обичам", казва още водещият.
Източник и снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !