Жени Калканджиева заприлича на призрак

13.06.2014 10:30 | Видян 2312 пъти

Жени Калканджиева заприлича на призрак

Някогашната шеста по красота в света Жени Калканджиева тотално се е занемарила. Славната манекенка не слага на лицето си капка грим и буквално е заприличала на призрак, споделя "Всеки ден". Най-мъжкото момиче сред празноглавите хубавици не само трупа килограм след килограм, но вече е спряла и да се гримира. Даже на лъскави светски партита Калканджиева се появява в плашещ вид - бледа като сянка, с побелели устни и блуждаещ поглед.

От горе на всичко все по-често съсипаната модна шефка търсела утеха в чашката, стреснати са познатите на иначе виталната и оправна Жени. Единствено за предаването „Жените говорят" шефката на „Визаж" се явява в що-годе нормален вид, с макиаж, макар че трудно прикрива следите от пролетите през нощта сълзи. Близки на Калканджиева са категорични, че неверникът Тачо, който ту си тръгва, ту се връща в семейното гнездо, пак е хукнал по жени и окончателно е зарязал половинката си. Това е и причината за депресията на вече 39-годишната бивша красавица.


Съпругът-леке неведнъж украси главата на 9 години по-възрастната от него Жени с рога, вместо с корона. Последната му издънка - любовната афера с моделката Зорница Линдарева, заради която заряза голямата си любов, орезили Калканджиева пред цяла България миналата година.
Снимка: vsekiden.com 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !