Никол Станкулова кръсти две бездомни кученца

09.06.2014 14:45 | Видян 3641 пъти

Никол Станкулова кръсти две бездомни кученца

Близо 70 осиновители на животни и поддръжници на каузата се включиха в символично шествие в София. Редом с тях бяха и домашните им любимци. Събитието се организира като част от проекта Осиновителски уикенд на Animal Rescue Sofia и PETS&U, който вече е помогнал на 35 кученца да намерят дом и семейство.

В похода се включиха и популярни личности, сред които бяха певицата Милена Славова и водещата Никол Станкулова. Днес двете станаха и “кръстници” на кученцата, които търсят своя осиновител тази седмица. Никол избра името Кийра за едно от мъничетата, а Милена Славова - София. Третото пале в групата – Чико, пък е кръщелник на Лео. В началото на май кръстници на бездомни кученца станаха и момчетата от D2.

Осиновителският уикенд е един от най-успешните проекти за намиране на семейства на животни у нас, като за по-малко от 6 месеца вече е помогнал на близо 35 кученца и семейства да се открият едни други. Всеки уикенд мъничета от фермата на Animal Rescue Sofia гостуват на PETS&U, за да могат всички желаещи да дойдат и спокойно да се запознаят с тях на удобно и достъпно място.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !