Guns N' Roses се готвят да се разделят

22.05.2014 17:40 | Видян 870 пъти

Guns N' Roses се готвят да се разделят

Guns N' Roses може би се готвят да се разделят. Според слуховете фронтменът Аксел Роуз планирал да се оттегли от групата след края на концертите им в Лас Вегас на 7 юни - почти 30 години след като създаде бандата. "На членовете на групата беше казано, че графикът им е свободен след Вегас", разкри запознат източник пред сайта RadarOnline.com.

"Аксел обмисля оттегляне и това е факт. Членовете на бандата и поддържащият персонал бяха изненадани, когато им съобщиха новината и активно си търсят работа", допълни източникът. 52-годишният Аксел е единственият член на оригиналната банда, след като китаристът Слаш, басистът Дъф МакКаган, барабанистът Стивън Адлер и китаристът Изи Страдлин напуснаха през годините.

Настоящите членове на Гънс енд Роузез са Томи Стинсън, Дизи Рийд, ди джей Ашба, Франк Ферър, Крис Питман и Рон Тал.

Рокаджиите, които са продали над 100 милиона албума в цял свят, започнаха концертите си в Лас Вегас вчера. Те ще изнесат общо девет концерта в Хард рок хотел енд казино.

"Аксел спечели достатъчно пари и иска да спре с турнетата. Той обмисля оттегляне", разкри друг източник. Но сайтът Loudwire.com цитира друг източник, според когото слуховете за раздяла са "глупости" и членовете на групата ще си вземат почивка, за да могат да се съсредоточат върху други проекти.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Лорина Камбурова изкусителна на...

Все още е август и има време докато плажните ивици...

Историята на Биляна Дол и Валери...

Измина малко повече от месец, откакто Валери Божинов и...

Няма коментари към тази новина !