Ива Екимова репетира за готвачка и танцьорка

22.05.2014 16:15 | Видян 1423 пъти

Ива Екимова репетира за готвачка и танцьорка

Столичен ресторант в НДК посрещна най-близките приятели на Ива Екимова за импровизирано кулинарно шоу. Водещата на „Жените говорят” по TV7 реши да изненада гостите си с ястия по предварително подготвено меню, информира "Булфото".На сцената на ресторанта Ива се качи в компанията на главния готвач Добри. Под неговите напътствия водещата приготви нетрадиционна салата „Капразе” с рукола, мини моцарела и запечени кедровия ядки. Първата стъпка от менюто с марка „Екимова” гостите обилно поляха с изискано бяло вино от специалната селекция на заведението.

„Това е генерална репетиция за рождения ден на моя любим, който догодина става на 50”, пошегува се домакинята и разказа няколко истории от собствената си кухня, в която й се наложило да вади ситно нарязан лук от вече приготвена салата и как заради едни пържени кюфтета със свекърва й не си говорили седмици наред. Гостите опитаха и свински филета върху канапе от картофено пюре с трюфелов сос, а десертът, крем брюле с ананас стана фин кулинарен завършек на изисканата вечер.

Водещата на най-шумното женско шоу в ефира на TV7 изненада приятелите си с няколко музикални и танцови изпълнения. По нейна покана на сцената се изявиха младите танцьори от стрийт денс състава „New X Dance” с ръководител Десислава Вълкова, а овациите на публиката обра талантливата дъщеря на Ива и Дими - Дара Екимова, която зарадва гостите с две изпълнения на тийн идола Jessie J.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !