Принц Хари пред самоубийство

20.05.2014 16:45 | Видян 1971 пъти

Принц Хари пред самоубийство

Принц Хари е поискал от Кресида Бонас да даде втори шанс на връзката им. Малкият брат на принц Уилям скъса с гаджето си от две години само преди няколко седмици, но вече си я иска обратно.

Според последните слухове двамата са в постоянна връзка и Хари вече е готов да възобнови отношенията си с Кресида, споделя lifestyle.bg. Двамата скъсаха преди три седмици, като най-вероятната причина е нейното нежелание да води кралския, протоколен начин на живот. Малко преди двамата да скъсат, дори се говореше, че той е на път да предложи брак на мис Бонас.

25-годишната блондинка е пренощувала в апартамента на принца в двореца Кенсингтън преди няколко дни и двамата са говорили за общото си бъдеще, като Хари е изразил готовността си да направи всичко по силите си, за да я спечели отново.

„Те са в много приятелски отношения и не е изключено да се съберат отново. Кресида обаче все още се колебае, защото не е готова да се ангажира с кралския живот.", коментира източник, близък до двойката. Информаторът добавя: „Тя е срамежлива и не обича да е център на вниманието. Хари е започнал да се притеснява, че тя изглежда щастлива и без него и затова умува как да си я върне обратно".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !