Покойният Майкъл Джексън се завърна

20.05.2014 14:00 | Видян 1239 пъти

Покойният Майкъл Джексън се завърна

На състоялата се преди дни церемония Billboard Music Awards 2014 холограмата на Краля на попа "изпълни" парчето "Slave to the Rhythm" от посмъртния му албум "Xscape". Феновете на Краля на попа останаха шокирани, след като на церемонията по връчване на престижните музикални награди Billboard Music Awards 2014 се появи танцуваща холограма на покойния Майкъл Джексън, благодарение на съвременни технологии за възпроизвеждане на подобни изображения. "Това е едно от най-удивителните неща, които някога съм виждал.", коментира изпълнението продуцента на шоуто Larry Klein.

Джако оживя с песента "Slave to the Rhythm" от втория посмъртен албум на изпълнителя "Xscape", чиито продажби започнаха миналата седмица. Както се вижда и от видеото по-долу, впечатлението за "живо изпълнение" е доста силно, благодарение както на изпълняваните от холограмата знаменити движения, включително прочутата "лунна походка", така и на живия балет, танцуващ заедно с "краля на поп-музиката".

Холографската технология се сдобива с все по-голяма подкрепа от страна на различни типове потребители, включително политици, които искат да се "срещнат" с възможно най-много гласоподаватели за максимално кратък срок.

снимка: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !