Джъстин Тимбърлейк триумфира на наградите "Билборд"

19.05.2014 14:30 | Видян 1682 пъти

Джъстин Тимбърлейк триумфира на наградите

Популярният певец и актьор Джъстин Тимбърлейк триумфира на наградите на списание "Билборд". Завръщането му на музикалната сцена беше високооценено и той си тръгна от церемонията с цели седем награди. Сред тях бяха отличие за най-добър изпълнител и най-добър албум за The 20/20 Experience.

Подобен успех постигнаха и рокаджиите от Imagine Dragons, които заедно с новозеландската сензация Лорд водеха по номинации с по 12 на брой. В крайна сметка победиха в пет от категориите. Станаха най-добър рок изпълнител и най-добра група.

Хитовото парче Blurred Lines пъл донесе четири отличия на изпълнителите си Робин Тик, Фарел Уилямс и рапъра Ти Ай, сред които за най-добра дигитална песен и най-добра R'n'B песен. 17-годишната новозеландска сензация Лорд грабна призовете за най-добър нов изпълнител и най-добра рок песен за хитовото си парче Royals, пише БТА. Латино дивата Дженифър Лопес пък беше определена за "Икона", а статуетката ѝ бе връчена от Рики Мартин. Кари Ъндърууд получи приза "Ключово събитие", който се определя чрез гласуване на публиката.

Снимка: БТА

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Няма коментари към тази новина !