Милиардери се бият за Миранда Кер

16.05.2014 16:00 | Видян 2939 пъти

Милиардери се бият за Миранда Кер

Милиардерът Джеймс Пакър и най-добрият му приятел Дейвид Джинджел се сбиха на улица в Сидни заради манекенката Миранда Кер, научи "България днес". Приказно богатите мъже, които са дружки от деца, се нахвърлили едни върху други и започнали да се налагат здраво. Въргалът между австралийските магнати продължил със свирепа битка върху асфалта и тревата, като от крошетата на 48-годишния Дейвид изхвърчали няколко зъба на любовника на бившата съпруга на Орландо Блум. Дузина бодигардове едвам успели да разтърват озверелите богаташи, които преди боя се обиждали на оживено място като каруцари.

Повод за нелепата ситуация между двамата авери било решението на Джеймс да изостави жена си Ерика Бакстър и трите им деца, най-малкото от които е на годинка, и да се хвърли в обятията на Кер. Концервативният Дейвид бил кум на сватбата на Паркър и Ерика, поради което трудно приемал тяхната раздяла. След като не успял с думи да вкара акъл на кумеца си, решил да прибегне до по-крайни мерки, което завършило с повдигане на обвинение и към двамата за нарушаване на обществения ред.

"Джеймс изостави Ерика и децата веднага след Нова година и започна да палува с Кер. Първите дни опитваше да прикрие връзката си с блондинката, но напоследък я води навсякъде със себе си и хората вече са наясно, че тя е новата му изгора. Още в началото Дейвид знаеше за интимните срещи на  кумеца си с Миранда и му говореше да прекрати нещата, преди да са излезли от контрол, но той не искаше да го послуша. Така че боят им бе предизвестен", обсяняват близки до двамата богаташи.


Снимка: dailymail.co.uk

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

С.Йончева откри новия сезон на...

"Миналата неделя бях във Виена за откриването на сезона...

Галкин щракна 75-годишната Пугачова

Галкин снима 75-годишната Пугачова на терасата с кърпа...

Няма коментари към тази новина !