Бионсе и Джей Зи с изявление за побоя

16.05.2014 15:30 | Видян 2404 пъти

Бионсе и Джей Зи с изявление за побоя

Бионсе и Джей Зи дадоха официално изявление относно разигралия се екшън с по-малката сестра на певицата - Соланж, която нападна рапъра в асансьор в Ню Йорк, предаде blife.bg.

"Имаше много спекулации за това какво е предизвикало неприятния инцидент. Но най-важното е, че нашето семейство остави това зад гърба си.", се казва в доклада. Двойката увери почитателите си, че някои от слуховете са напълно изфабрикувани.

Те отрекоха спекулациите, че Соланж е била в нетрезво състояние. "Това просто е невярно. В края на деня всяко семейство има проблеми. Ние не сме по-различни. Обичаме се един друг, защото преди всичко сме семейство. Оставихме случилото се зад гърба си и се надяваме всички останали да направят същото.", апелират изпълнителите.

Според Джей Зи и Бионсе, вече всичко между тях и Соланж е добре. "И двамата признаха личната си вина за случилото се, което е част от личния ни живот. Извиниха се един на друг. Продължаваме да бъдем сплотено семейство.", споделят още те, цитирирани от БГНЕС.

Сайтът TMZ пусна кадри от нападението, което се случи по-рано тази седмица. Скандалното черно-бяло видео показва как сестрата на Бионсе напада Джей Зи, видимо разгневена по неизвестни причини. Хотел "Стандарт" в Ню Йорк, където се разигра драмата, заяви, че е уволнил служителя, виновен за изтеклия от асансьора запис.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !