Преслава куфее на бала на Фики

15.05.2014 13:15 | Видян 4273 пъти

Преслава куфее на бала на Фики

Новоизгряващият фолкизпълнител Фики сложи в малкия си джоб колегите си от гилдията, като организира мащабно изпращане за абитуриентския си бал. Синът на фолклегендата Тони Стораро събра във вторник вечерта близо 500 души на пищно тържество в тузарски столичен хотел.

Каймакът на попфолка беше отложил участията си, за да присъства на лъскавото парти. Преслава, Галена, Азис, Бони, Софи Маринова, Илиян, Джина Стоева и Теодора бяха само малка част от ВИП гостите, които блестяха на купона. Присъстващи на бала разказаха, че най-активна в песните и танцуването е била Преслава, която не е спряла да се забавлява часове наред. Дори и седнала на масата, изпълнителката влязла в "режим неприлична", по името на последния си голям хит. Преслава е известна с купонджийския си характер и когато не е на работа, обича да се забавлява.

Азис също забравил всякакви задръжки и демонстративно започнал да се целува с колегата си диджей Дамян. И то пред половинката на Дамян - Ваня, която шокирана наблюдавала как двамата се мляскали с уста. Галена и Софи Маринова пък хванали микрофона, за да вдигнат допълнително градуса на настроението.

"Получи се много весело парти, което спокойно мога да определя като "купона на 2014 година". Събрахме се с колегите и най-близките ми приятели да се почерпим. Това беше нещо като изпращане, на което да дойдат най-близките ми хора. Същинският бал е на 21 май, когато ще празнувам със съучениците ми в "Шератон", сподели развълнуваният Фики. Той призна, че никога няма да забрави тази вечер и е изключително щастлив, че се е състояла.

Най-много се впечатлил от група музиканти, които пристигнали специално от Турция, за да свирят на събитието. Фики признава, че се е чувствал омагьосан от музиката им, а след 2 ч. след полунощ купонът станал още по-мащабен. Всеки танцувал, пеел и не се задържал дълго на масата. А софрите били отрупани с квалитетни питиета и специално селектирани ястия. Гости на партито с възхита признават, че е имало от пиле мляко.
Един от най-щастливите на партито бил Тони Стораро, който не щадял средства, за да направи незабравим бала на сина си. Тузарското събитие струвало десетки хиляди левове и претендира безспорно да е едно от събитията на годината. Купонясването продължило да ранните часове на нощта, като до последно имало хора, които се кършели на дансинга. Да разпуснат бяха дошли още бизнесменът Петко Димитров, светският лъв Евгени Минчев, музикалният продуцент Ненчо Касъмов и редица представители на родния хайлайф.

Самият Фики се появи с червен костюм, под който имаше силно изрязана черна тениска. Той беше дори с червени обувки, с които дефилира по червения килим, докато беше обсипван с червени конфети.

Пред "България Днес" Фики разкри подробности и за същинския бал, който е в сряда другата седмица. Тогава той ще се забавлява със съучениците си, с които завършват музикалното училище "Любомир Пипков" в София. Синът на Тони Стораро вече си е подготвил костюма, но има дилема за автомобила, с който ще дефилира до "Шератон". Негов приятел му е предложил няколко варианта на тузарски возила, но Фики вероятно ще предпочете своята кола, която също е достатъчно атрактивна. Младежът има жълто Camaro Transformers edition, който е единствен по рода си в България и беше подарен от баща му за 18-ия му рожден ден.

Изненадващо обаче Фики няма дама за бала. "Много момичета искаха да ме придружат на празненството, но така и не се разбрах с нито една. Така че най-вероятно ще съм сам, въпреки че има още няколко дни и ситуацията може да се промени", сподели щастливият абитуриент.

Фики стартира ударно музикалната си кариера, като направи дует с колежката си Галена. Скоро след това младежът успя да подпише договор с музикалния гигант "Пайнер" и очакванията са, че скоро ще надмине успехите на баща си Тони Стораро. Фики нашумя още преди две години, когато беше едно от петте българчета, избрани да пеят на откриването на олимпиадата в Лондон. Тогава той се включи в британския хор "Гласове на младежката музика".


Източник и снимка: bgDnes.bg



автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мениджър принуден да разкрие...

Управител на компания за контрол на вредители и...

15 000 пяха с Човека глас, Лили му...

Азис се появи в шлейф, Софка, Галена и синовете му го...

Няма коментари към тази новина !