Руслан Мъйнов се стопи с гастро пръстен

14.05.2014 09:15 | Видян 2792 пъти

Руслан Мъйнов се стопи с гастро пръстен

Руслан Мъйнов е прибeгнал до помощта на пластичната хирургия, за да намали теглото си. Пристягащ стомаха пръстен, а не жестока диета е тайната на комика за сваляне на многото му килца, научи „Всеки ден". Актьорът обаче си премълчава за своята хитрост и продължава да твърди, че е използвал най-различни диети и гладуване, за да се лиши от излишните телеса.

Още преди няколко месеца звездата от „Комиците" отишъл тайно в клиниката на д-р Ангел Енчев в Пловдив и съвсем инкогнито се подложил на хирургическа интервенция за поставяне на гастрален пръстен. С поставянето му рязко се намалява приема на храна, и съответно количеството поети калории.

Пръстенът се имплантира в горната част на стомаха, точно под хранопровода. Той придава на стомаха формата на пясъчен часовник. Така количеството на храната, която може да го запълни целия е просто една супена лъжица. Тя незабавно предизвиква много бързо чувството за ситост.
Цялата процедура по поставянето на пръстена, заедно с болничния престой в клиниката на д-р Енчев, е струвала на Мъйнов 5 хиляди евро или 10 хиляди лева. Оперирал го е лично хирургът на звездите, а актьорът е изкарал два дена след интервенцията в луксозна стая, която прилича повече на хотелска, отколкото на болнична. В нея липсва само мини-бар, иначе пациентът разполага с всякакви екстри и дори рум-сървиз, обясняват от екипа на частната клиника.

Самият Мъйнов се е решил на тази крайност, след като видял, че колкото и да се старае с диети не може да свали килата. Даже напротив, продължава да трупа заради ефекта на бумеранга. В крайна сметка, по съвети на приятели Руслан се справил с проблема кардинално.

Крак в модата с гастралните пръстени повлече поп-фолк певецът Азис, който се подложи на тази операция още преди няколко години. Преди това той също дълго време се опитваше да намали шкембето чрез гладуване и спорт.

Снимка: vsekiden.com

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Няма коментари към тази новина !