Румънеца и Енчев създадоха звезда за 1440 минути

09.05.2014 13:45 | Видян 1515 пъти

Румънеца и Енчев създадоха звезда за 1440 минути

Рап дуото Румънеца и Енчев, решени да покороят нови висоти, мобилизираха сили, за да превърнат млада изпълнителка в звезда и то, само за 24 часа, пише blife.bg. Двамата изпълнители направиха това чрез риалити проект, който стартира в 11:00 часа вчера. Екип от 14 души се погрижи да реализира мечтата на младата певица Краси Иванова, превръщайки я в музикална сензация.

В рамките на 1440 минути специалисти написаха музиката и текста към новата песен на брюнетката и заснеха фотосесия, снимките от която да представят обложката на новоиздадения й диск. Факт е и дигитален рилийз на песента в 250 държави и в над 160 дигитални магазина. Екипът засне още видеоклип, като вечерта парчето бе представено и на живо в столичен клуб. Песента на Краси се очаква да бъде промотирана в радиото и в телевизията съвсем скоро днес.

Кампанията, с която се заемат Румънеца и Енчев е част от световното течение StartUp, което се появява за първи път в Хърватия. Идеята е в рамките на 24 часа професионалисти от различни области да успеят да създадат различни проекти. "Ще докажем, че всичко е възможно, дори да имаш само един ден.", зарекоха се Румънеца и Енчев, преди старта на риалити формата.
Снимка: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Няма коментари към тази новина !