Азис се фука с нов мъж

07.05.2014 14:45 | Видян 2425 пъти

Азис се фука с нов мъж

Николай Ангелов-Чарли е името на новата изгора на ромския славей Азис, научи ексклузивно „Всеки ден". Фолк идолът бе изтипосан да целува и придърпва зърното на любимия си в скандално клипче, изтекло без знанието на Василка в предаването на Николета Лозанова „Поверително от Н.Л.". Именно това видео стана причина за разправия между двамата най-добри приятели и дори Азис в изблик на емоция изригна срещу Ни Ло и заяви, че с приятелството им е свършено. По-късно обаче, за успокоение на всички притеснени фенове, двамата се сдобрили.

На скандалното видео Азис е легнал до приятеля си. Мистериозният мъжага му задава въпроси: „Кой е най-добрият певец?", „Кой е най-красивият циганин?", на които Василка отговаря с „Аз!". А на въпроса „Кой те обича най-много?", певецът отговаря „Ти!". В кадрите Азис започва да ближе и целува зърното на новото си гадже. Самият Азис гневно заяви, че това видео е било за „вътрешна употреба" и не е трябвало да се вижда от непосветени в любовните игрички на певеца. Той обичал често да записва себе си в прегръдките на своите гаджета, защото тези записи го възбуждали за още секс.

Източници на „Всеки ден" разкриха, че новият любовник на Азис е един от най-влиятелните и богати цигани в момента. Въпреки че през последните няколко месеци Чарли си изкарвал прехраната по честен начин - като охрана на голяма верига от казина, то половинката на певеца крие тъмно минало. Години наред той бил сутеньор на елитни компаньонки и проститутки за богати бизнесмени, идващи в България от всички краища на света.

Чарли и Азис били лудо влюбени, а бившият търговец на женска плът почти всеки ден преспивал в дома на Василка. В изблик на гордост от новата си позиция в светския живот Николай публикува и снимки от дома на Азис в своя профил, от които се вижда, че поп-фолк идолът живее в истински разкош и разточителство. Голяма част от мебелировката му е съчетана между невероятен кич и скъпарско обзавеждане. Интересното е, че „имението" на Костинбродкия славей прилича доста на апартамента на естрадната прима Лили Иванова. Барокови мебели, тежки завеси, мраморни масички, ретро канапета с куп възглавнички - всичко това може да бъде забелязано и в дома на живата легенда Лили. Разликата е единствено в цветовете и някои детайли - изпълнителката на „Ветрове" предпочита бялото и златното, както и богатата орнаментика, докато Азис е фен на бежовите и кафяви цветове, подходящи за типично мъжката му бърлога.

Самият Азис не крие, че е разчитал на професионален дизайнер, който да направи проект и да организира цялостното обзавеждане на апартамента.

Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !