Владо Карамазов: Оставам завинаги в България

07.05.2014 10:00 | Видян 5718 пъти | Гласували 1

Владо Карамазов: Оставам завинаги в България

Два дни след 35-ия си рожден ден Владо Карамазов беше специален гост в студиото на „Преди обед” по бТВ, където той разказа за изживяването, наречено Сървайвър. Като водещ на най-екстремното риалити в ефира, той сподели за приключенията в Камбоджа, за хотела, в който отсядат Анджелина Джоли и Брад Пит, както и красивите плажове на екзотичната страна. Актьорът сподели и впечатленията си от Камбоджа 10 години след като е бил там за първи път. Карамазов разказа и какво най-много му е липсвало в България и за новите проекти, които готви. Специална изненада за актьора бяха подготвили Сашо и Деси. В скайп връзка от Англия братът на Владо – Иван разказа за детството им, какъв чичо е водещият и мрънкал ли е като дете.

Защо не обичаш рождения си ден?
Не, че не го обичам. Просто ми е някакво изкуствено в един ден в годината, някакви празненства, подаръци. По-скоро това човек трябва да го прави, когато му е хубаво, а не на рождени дни.

Спомняш ли си някое различно пожелание за този рожден ден?
Да, една приятелка ми прати едно стихотворение, което беше много готино. Това я отличи от другите. Да си жив и здрав е много хубаво пожелание, но просто като се повтори по 600 пъти вече...

A какъв подарък получи?

Получих 1-2. Прекарах деня с най-близките си приятели, защото имах две представления в театъра и те не ми подариха нищо. И когато започнах „Добре бе, защо не ми подарихте нищо?“  и Захари Бахаров ми каза, че не знае, че искам подарък. Когато аз не обръщам внимание на рождения ми ден абсолютно всички го неглежират и изобщо...
Юлиан Вергов също нищо не ми подари.

Разбрахме, че камбоджански изобщо не си научил, но предполагаме, че си имал много вълнуващи моменти. Колко време изкарахте там?
Два месеца. Понесе ми този път по-добре, по простата причина, че просто хванахме пролетта в Камбоджа. През цялото време се стигаше до 35 градуса температурата през деня, което беше добре. Накрая вече влязохме в лятото, настанаха зверските жеги, обаче ние си тръгнахме.

Бил съм в Камбоджа и преди 10 години и нещата там много са се променили. Аз отидох в един град, в който имаше три хотела и една уличка. Сега като отидох вече е огромен туристически град и е направен с много хотели, много атракциони, с магазини, пазари и беше наистина много впечатляващо, а докато на този остров, на който бяхме не съм ходил. Той и много далече и няма как да отида, но острова беше супер красив. Отскоро е населен, до преди четири години е нямало никакви хора. Анджелина Джоли и Брад пит ходят на почивка там в един от топ-хотелите в света и мисля, че една нощувка там е 6-7 хиляди долара. Зрителите ще видят този хотел в сезона.

Изглежда впечатляващ острова?

Сега ще си призная, на снимката с рибата малко съм засилил цветовете. Постригваха ме в Камбоджа, защото ми стана много дълга косата, ние нямаме подвижно козметично студио и решихме да отидем в Камбоджа. И той ми каза „Сядай“, а на този стол имаше коса на милион камбоджанци от сутринта. Не ги чистят и аз си седнах върху тях.

Там хигиената предполагам не е на европейско ниво?
Не, те са си свине хората. Аз преди много харесвах такива страни, много по-различни от нашите, но вече предпочитам Европа. Натоварващо е да отидеш в страна, която е толкова по-различна от това, което си представяме и това, което очакваме, че всичко различно започва толкова да те изморява и в един момент просто ти писва.

Капризен ли си по отношение на удобствата?
Не. Аз съм голям професионалист, изобщо не мрънкам и нищо не правя. Каквото ми се предложи, това. Там съм много стриктен и не предявявам никакви претенции към нищо. Някакви неща са ме дразнили, но... Например храната не ми е харесвала.

А гмурка ли се там?
Ставаше за гмуркане там, да. Само че аз нямах време за съжаление, но един-два пъти се гмурнах. Когато ми оставаше време, вече беше късно и не ставаше за гмуркане. Бил съм и на по-хубави места. След Червено море вече всичко ти се струва гадно. Там видимостта е жестока, до 40-50 метра.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

30 полицайки имали любовни афери с...

В Швеция избухна голям скандал около десетки служителки...

Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

Няма коментари към тази новина !