Азис: НиЛо ме прецака

07.05.2014 09:30 | Видян 3227 пъти | Гласували 1

Азис: НиЛо ме прецака

Азис заяви, че се чувства прецакан, след като Николета Лозанова пусна интимно селфи видео на певеца в предаването си Поверително от NL по TV7. В него звездата е в едно легло с представител на собствения си пол.

По думите на Василка, кадрите са били свалени без знанието му от собствения му телефон. „Ние нямаме тайни един от друг, а когато пътуваме, с Николета имаме един багаж, ползваме много общи неща“, допълни певецът. Той останал много разочарован, когато видял клипа си в папарашкия таблоид, на който най-добрата му приятелка е водеща. „Не смятам, че тя е виновна.

Предполагам, че е била подведена от главния си редактор. Аз съм работил в телевизия и знам, че в слушалката ти нашепват да унизиш госта си, да му зададеш неудобен въпрос. Но аз винаги съм отказвал да го направя. Не бих използвал и нещо против Николета. В телефона си имам снимки, които тя не харесва, не бих ги дал на медиите за никакъв рейтинг“, допълни певецът.

 

Плеймейтката: Евтините скандали са за евтини звезди

Николета Лозанова не успя да запази търпение и избухна в социалната мрежа по повод клюката, че са скарани с Азис. "Евтините пиар скандали са за евтините звезди и певици. Аз и Азис може да сме всичко друго, но не и евтини. А приятелството ни е като никое друго и само може да завиждате за него.

Винаги го е имало, има го и ще го има! А щом за 30 секунди от Поверително се говори три дни, сами преценете какъв му е рейтингът и дали се нуждае от пиар“, написа плеймейтката във Фейсбук. Според форумци пък Краля на поп фолка е получил стабилен хонорар за тази свада с приятелката си.
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !