Тодор Славков: Риалититата плащат добре, нека бърникат навсякъде

30.04.2014 15:15 | Видян 3298 пъти

Тодор Славков: Риалититата плащат добре, нека бърникат навсякъде

Участвам в риалити, защото ми плащат добре. Бъркат ми в живота, но при тия пари може да ми бъркат навсякъде. Е, с малки изключения, измайтапи се Тодор Славков в сутрешния блок на ТV7. "Евроизборите през май са преброяване на пилците. Те нямат никакво значение", заяви Славков по сериозната тема. Синът на Батето, който е и внук на бившия Първи - Тодор Живков, определи евродепутатите като добре платени туристи. "По-добре да ги пратим посланици. Какво правят те, какво правят за България? Те са добре платени хора, които изпращаме на почивка", заяви Славков.

"Никога не съм имал амбиции. Късметлия съм, винаги съм получавал всичко наготово. Живях в Швейцария", коментира внукът на Тато. Той потвърди, че съди адвокат Марин Марковски.

"Проблемите с Луканов не знам откъде дойдоха. Сигурно е имало директиви след 10 ноември. Може би и реваншизъм. Бях много добър приятел със сина на Андрей Луканов - Карло. Ходил съм у тях. Жена му Лили беше много добра", върна се назад в годините Тодор Славков. Той сподели, че проблемите на баща му Иван Свавков са тръгнали, след като е започнал да нарича бившия американски посланик у нас Пардю "пръдлю". "Всичко с аферата на Би Би Си за купуване на гласове за олимпийските избори е инсценировка", каза Славков.

"Сорос бил филантроп. Може ли милиардер да е филантроп. Той е съсипал толкова човешки животи, повече от Хитлер", коментира гостът. Тодор Славков направи прогноза, че доларът ще се срине и САЩ ще отидат на кино, но преди това ще се разпадне Европейският съюз.

Източник и снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !