Лейди Би показа сина си в ефир

28.04.2014 11:45 | Видян 1795 пъти

Лейди Би показа сина си в ефир

След едногодишен творчески отпуск по майчинство Лейди Би избра студиото на "Жените говорят" по TV7, за да представи 10-месечния си син, плюс най-новия си сингъл. Тя изпълни аренби баладата "Love song" с ексклузивното участие на рапъра Lexus.

"Ако трябва да избирам между сцената и семейството - бих избрала семейството. Засега не ми се налага, защото успявам да съчетавам и двете.", призна певицата, като побърза да благодари на майка си за това, че й помага с отглеждането на малкия Крис.

Бойка Щерева, както е истинското име на рап-изпълнителката, разкри че не изпитва носталгия към времето, в което е била вокалистка на "Айскрийм", защото интересите, а и професионалните й планове са я отвели до Дубай и Америка. В момента новият музикален дует планира да заснеме клип към парчето "Love song", което ще е "много секси и горещо", пише "Блиц".

Специално за най-вярната си публика Лейди Би показа ексклузивни кадри и видео на малкия си син, който според нея вече проявява интерес към музиката, а любимата му песен е коледната класика на Марая Кери "All I want for Christmas".
Снимка: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !