Любовна мъка стопи Руслан Мъйнов

25.04.2014 09:30 | Видян 1886 пъти

Любовна мъка стопи Руслан Мъйнов

От паласките и телесата, които доскоро Руслан Мъйнов тресеше на сцена, вече няма и следа. Изпълнителят на култовото парче „Дърт козел млада върба лющеще" е отслабнал драстично само за няколко месеца. Според запознати причина за бързото сваляне на кила не е някоя диета или желание да изглежда по-добре, а любовна мъка, научи vsekiden.com.

Актьорът от „Комиците" се скарал с изгората си преди няколко месеца, като според близки причината се криела в неразбирателство относно развитието на връзката на двамата. Дамата на сърцето на Руслан искала брак, докато той отказвал да се венчае, а искал само да си направят бебе.

Звездата от „Шоуто на Слави" и „Комиците" от години показвал желание да стане баща, още когато бе с актрисата Александра Сърчаджиева. След 5-годишна връзка двамата се разделиха, което доведе Мъйнов до дълги душевни терзания.
От тревоги за бъдещия си семеен живот, Руслан отслабнал цели 30 кила и то за много кратко време, което неимоверно се отразило и на неговото здраве.

„Не е здравословно човек да отслабва така бързо, организмът изпада в стрес, започва да трупа вредни и отровни мазнини, органите реагират на загубата на тегло", коментират специалисти.

Руслан обаче нехаел за здравето си. Той се радвал, че изглежда по-добре като по-слаб и се надявал, че по този начин най-сетне ще спре лошия късмет в любовта и ще си намери стабилна връзка, която да го направи щастлив.

Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Няма коментари към тази новина !