Турнето на Чакърдъкова се провали

24.04.2014 12:45 | Видян 2103 пъти

Турнето на Чакърдъкова се провали

Фолклорната певица Николина Чакърдъкова губи феновете си с бясна скорост. Турнето ѝ с Неврокопския ансамбъл, организирано от бившия президент Георги Първанов като предизборно, се оказа пълен провал. Само до преди седмица Чакърдъкова успяваше да събере по читалищните зали в страната поне по стотина души, но напоследък желаещите да чуят гласа ѝ са се свили до едва няколко десетки.

На концерта в Благоевград във вторник вечерта "пиринският славей" е събрал само двайсетина възрастни почитатели на гласа ѝ. Част от тях обаче си тръгнали, когато по средата на програмата на сцената излезли Първанов и първият му съратник Ивайло Калфин, който е и водач на листата му за Европейския парламент. Двамата отегчили до крайност и без това оскъдната публика с протяжни и скучни политически изказвания.

"Развалиха ми настроението, не очаквах, че на концерт се дърпат предизборни речи", разочарован разказа пред "Всеки ден" фен на фолклорната певица. Той отишъл на концерта с единственото желание да се наслади на автентичните български песни, а вместо това бил принуден да пълни главата си с агитационни слова. Това е и незаконно, тъй като официално предизборната надпревара започва в петък.

Снимка: БТА

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Няма коментари към тази новина !