Бербо и Маша вбесиха Гришо!

23.04.2014 15:45 | Видян 2528 пъти | Гласували 1

Бербо и Маша вбесиха Гришо!

Силният турник по тенис миналата седмица в Монте Карло стана повод те отново да се съберат, пише "Шоу". Любопитно е, че Григор бе настанен в хотела, където живее Бербатов със семейството си. Преди да отлети за Монако, Гришо направил опити да се свърже с Бербо, за да го уведоми, че иска да се видят. Тенесистът обаче ударил няколко пъти на камък. Бербо ни приемал, ни предавал, след като Гришо го заболяла ръката да му звъни и да му пише съобщения. Когато пристигнал в Монте Карло, хасковлията разбрал, че в хотела, където ще нощува, се шири самият футболист.

Григор попитал на рецепцията за Бербо, но оттам му отоворили, че българинът го няма. Гришо пак взел да звъни и да праща есемеси, но напразно. Едва към 18-19 часа той видял във фоайето влизащия Бербатов. Митко го прегърнал и започнал да се извинява за това, че е "забравил" давърне обажданията на тенесиста. Двамата обаче се видели за не повече от 5 минути. Бербо се оправдал, че е ужасно изморен от тренировките и че утре рано сутринта трябва да тръгва за Гинган, където му предстоял мач за купата на Франция. Но обещал, че щом се прибере, ще се видят с Мишо като бели хора. Два дни по - късно Бербатов се върнал, а през същото време Димитров записа две победи на корта. Но отново не потърсил Григор...

На Григор Димитров явно не му вървяло с комуникациите през изминалата седмица. Освен Бербо и Мария Шарапова му вдигнала кръвното и го извадила от равновесие. Любимата на Гришо не си вдигала телефона също като Митко в продължение на няколко дни. Докато Григор се потеше на кортовете в Монте Карло, рускинята замина за Щутгарт, за да участва в друг турнир в навечерието на рождения си ден. Тя обаче цъфна в германския град няколко дни преди началото на състезанието и го удари на живот. Липсата на комуникация между Григор и Мария веднага породи слуховете, че двамата са се изпокарали.

Снимка:  zonasport.btvnews.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

JLo без грим и прическа на МетГала:...

JLo без грим и прическа на МетГала: Нова мода

Комедийното шоу Кой да знае се...

Предаването стартира със специален двучасов епизод на...

Няма коментари към тази новина !