Никол Станкулова напуска?

23.04.2014 13:45 | Видян 3574 пъти

Никол Станкулова напуска?

Дори и да не е официална шефка на Никол, Деси Банова е най-стария кадър в екипа на времето и имала доста привилегии, съобщава lifestyle.bg. Блондинката имала правото да разпределя смените и да казва кой кога да работи и кога да почива. Затова и в повечето случаи по празниците на смята са колегите й Иво Андреев и Никол Станкулова, а тя си е у дома с оправданието, че има дете и мъж и не може да ги остави.

Ръководството на медията било наясно за напрежението в екипа, но не се намесвало. Станкилова не си държала езика зад зъбите и надигала глас, но Иво Андреев запазвал неутралитет, защото си давал сметка, че няма да може да си намери работа, ако отново бъде изхвърлен. Преди години той беше уволнен, заради проблеми с алкохола.

Никол, обаче, имала самочувствието на тв звезда и започнала да негодува всеки път, когато трябва да работи, докато другите са на почивка и разпускат. Последният скандал се разиграл миналата седмица преди празниците, когато красавицата видяла графика и установила, че точно тя трябва да е на работа в понеделник след Великден. Станкулова още преди месец била помолила да е почивка във втория ден на Възкресение, защото щяла да пътува да почивка с гаджето си, но въпреки това Деси не уважила искането й. Никол заплашила, че ще напусне.

„Двете вече са в истинска война и не си говорят. Никой не знае как ще се развие конфликтът, но Деси досега не е отстъпвала и най-вероятно Никол ще загуби", коментират колеги из коридорите на телевизията.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !