Камен Во пусна дует с оперна певица

22.04.2014 15:45 | Видян 2658 пъти

Камен Во пусна дует с оперна певица

Камен Воденичаров и оперната певица Гергана Николаева записаха съвместно парче. Нейното заглавие е “Дай ми ръка”. Песента е осъществена още по Коледа, но чак сега творческия тандем пуска в ефира ефектен клип, който ще се завърти по всички музикални телевизии.

Премиерата на видеото бе в предаването „Шоуто на канала“ по БНТ. Режисьор на черно-бялото филмче е Юлиян Рачев, оператор: Георги Георгиев, а постпродукцията е дело на Димитър Ланджев. „С Камен сме приятели от доста време и съм много щастлива, че нашия творчески проект вижда бял свят“, сподели за СЛАВА Гергана.

Тя разказа, че са се спрели на черно-бялата и ретро визия, заради търсения контраст. Талантливата оперна прима осъществява за първи път подобен поп проект. Камен пее основната част на български, а Николаева припява на италиански.

Музиката е на Георги Красимиров-Герасим, който е и техен продуцент, а текстът - на Иво Тицин. „Смятам, че феновете ще харесат хармонията между музиката, текста и видеото, кято постигнахме при реализацията на парчето“, разказа пред светския сайт изпълнителката.

Видеото можете да видите ТУК!!!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !