Асен и Диляна чакат момче

16.04.2014 11:45 | Видян 2993 пъти | Гласували 2

Асен и Диляна чакат момче

Диляна Попова ще роди син на Асен Блатечки. Това разкрива в новия си брой списание LOVE Style. Новината за мъжкото чедо идва само две седмици след като седмичникът „Уикенд" ексклузивно съобщи, че актьорът и манекенката вече са официална двойка, а мачото на киното и театъра се е разделил с жена си Катерина, пише vsekiden.com.

Синеоката хубавица, която от няколко години развива и сериозна кариера в киното и сериалите, е в четвъртия месец на бременността си. Тя признава, че от доста време е готова да стане майка, но чак сега моментът е дошъл. Според проследяващите бъдещото й майчинство лекари детето по всяка вероятност наистина ще е момче.

Самият Асен също е категоричен, че иска да има много наследници. По отношение на брака и красавицата, и актьорът са на едно мнение.  „Не държа на брака - казва Диляна. - Самото обещание: „Ще те обичам цял живот, завинаги, докато смъртта ни раздели", е лъжа още от момента, в който го изричаш. Никога не знаеш какво ще ти се случи - дали няма да срещнеш след това истинската любов", категорична е актрисата.
„Смятам брака за безсмислена институция - убеден е и Асен. - Помага единствено после при развода да се узакони подялбата на мебелите и дали ще плащаш 200 лева за издръжка на детето", разсъждава секссимволът на българския театър, който не е подписвал и с бившата си вече половинка Катерина. Това не им е попречило да живеят 15 години като партньори и да отглеждат заедно дъщеря си, също Катерина.

Както „Уикенд" съобщи, чувствата между Блатечки и Диляна пламват в края на миналата година, въпреки че афера им се приписва от доста време заради съвместното им участие в сериала „Стъклен дом" по Би Ти Ви. Още в самото начало Асен признава сам на половинката си Катерина и двамата мирно и тихо се разделят. Дъщеря му също е наясно какво точно се случва и вече прекарва време с татко си и новата му любов, отделно от майка си.

Точно това е причината, поради която актьорът и манекенката в момента са в трескаво търсене на нов апартамент под наем. Блатечки много държи малката Катя да си има собствена детска стая в неговото ново жилище, а такава трябва да се предвиди и за чаканото бебе, което ще се появи през есента. Диляна е на върха на щастието си от цялата тази галимация, защото ако допреди година се чувстваше самотна и не вярваше, че ще срещне любовта, то в последните месеци семейството й се разрасна с неподозирано темпо.

Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Промениха правилата на Черешката на...

Култовото кулинарно риалити „Черешката на тортата“ ще...

Жената на Джъстин Бийбър показа...

Жената на Джъстин Бийбър показа бременно коремче: Фото...

Няма коментари към тази новина !