Фолкаджийка се снима как чете Библията гола, с негър между краката!

11.04.2014 10:00 | Видян 3694 пъти

Фолкаджийка се снима как чете Библията гола, с негър между краката!

Фолкаджийката Анита явно не мирясва и сега е решила отново да провокира скандал, подобно на тези, които Азис периодично прави. Например - голият му задник срещу паметника "Левски". Анита очевидно е заложила на същата схема, защото тази нощ разпространи снимка, на която според пиарите й "изповядвала чернокож мачо" с Библия и кръст в ръцете.

Да не говорим обаче, че тя по принцип не прилича особено на Йоан Кръстител, а самите кадри имат далеч повече сексуален, отколкото религиозен (то всъщност никакъв го няма) подтекст, и се появяват дни преди Великден. За самия "мачо" пък може да се поспори дали е толкова унесен от Божието слово, или от междукрачието й.

Анита обича да се забърква в скандали, дали от самоцелна любов към купона, или от по-прагматични цели. Преди няколко месеца тя сама разкри, че са я изгонили от Операта, защото правела секс на представление. Това станало по време на опера от "Верди". Изпълнителката не се посвени да разкаже как половият акт с приятеля й продължил цели 15 минути, тъй като първото действие от сюжета на "Травиата" било доста скучно, пък и хората като нея тъй или иначе от цялата опера познавали само "Наздравицата".

 

Източник и снимка: blitz.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

За какво са ни всичките велоалеи:...

За какво са ни всичките велоалеи: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !