Луиза Григорова се натиска с ново гадже

08.04.2014 17:40 | Видян 2229 пъти

Луиза Григорова се натиска с ново гадже

Актрисата Луиза Григорова няма срама от когото и да било! Само преди няколко дни тя без свян награби новото си гадже Роберт Уау пред десетки посетители на заведение в столицата, пише "България днес". Влюбените въобще не прикриха възбудата си и накараха доста хора около тях да зацъкат възмутено с езици, а някои дори да си тръгнат.

Наскоро Луиза отрече с Уау да имат връзка, но действията ѝ в петък миналата седмица обаче показаха съвсем друго. Актрисата въобще не скри страстта си към режисьора и певец. Двамата се запознаха при заснемането на новия клип на Роберт Уау към песента "Преструвам се". На 4 април беше и официалната премиера на видеото. Малко след един часа през нощта Луиза, Роберт и тяхната компания се настани да вечеря в столично заведение на бул."Витоша".

Актрисата и певецът доста време стояха прави до масата си, като се гледаха влюбено в очите и си гукаха тихо. Накрая Луиза не се сдържа и се нахвърли върху половинката си. За да не се излагат съвсем, все пак те напуснаха масата и отидоха малко встрани, където съвсем се отпуснаха и направиха истинско представление за околните маси.

Луиза и роберт се награбиха нетърпеливо и въобще не спазваха благоприличие. Актрисата дори успя да оближе цялото лице на приятеля си. Двамата доста дълго се целуваха, натискаха и опипваха, след което се присъединиха отново към компанията си.

Малко преди да напуснат заведението, в него влезе и друга актуална светска двойка - Мика Стоичкова и Иво Аръков. Актьорът поздрави своята колежка  и след това се настани с дъщерята на Стоичков на отделна маса.

Доскоро Уау бе гадже с друга актуална актриса - Мона Недева от "Революция Z". Луиза обаче е успяла да го отмъкне от нея, шушука се в актьорските среди.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !