Наталия Гуркова: Не се развеждам с Джорджи. Работя майка

08.04.2014 11:30 | Видян 103856 пъти

Наталия Гуркова: Не се развеждам с Джорджи. Работя майка

Наталия Гуркова отново е в България, а СЛАВА още преди месец първа засече миската на модно ревю в Мол Парадайс. Красавицата сподели в предаването на Сашо Диков, че за нея вече няма нищо по-важно от семейството.

Тя отглежда петгодишната Джорджия и Кристиян (на 9 месеца) с помощта на своята майка. Гуркова и бизнесменът от диамантената индустрия Джорджи обикновено разделят времето си между ЮАР, Черна гора и България. Наталия посреща с усмивка слуховете, че е пред развод с него и че той е на прага на фалита.Ето какво още сподели пред Диков Мис България на всички времена.
 

1.      В стархотна форма си, колко време след раждането на второто ти дете?

Само 9 месеца след раждането. Влязох бързо във форма, при мен всичко е на генетична основа. Мисля че всичко, което може да се направи да изглеждаш добре го сторих, като тренировки, специален хранителен режим, а освен всичко това ми помогна и факта, че си кърмех детето. И двете деца съм си ги кърмила по 4 месеца.

2.      При теб нямаше ли дилема да кърмиш или да не си разваляш гърдите?

Не, нямаше никаква дилема. За мен здравето на моите деца е на първо място и е изключително важно. Също мога да го препоръчам на всички майки да го правят, защото е важно за имунитета на децата.

3.      Какво помниш от сватбата си?

Помня, че бях бременна в четвъртия месец. Хората не знаеха този факт и аз носих една много тясна рокля, която трябваше да се промени, за да бъде не с цип, а с връзки, за да мога да я облека, тъй като наедрях в последния момент.

4.      Защо си взе за мъж черногорец, а не българин?

Ами така се случи, мисля че това е съдба. Човек от съдбата си не може да избяга. Беше просто любов от пръв поглед. Вече 11-та година сме заедно. Беше просто една любовна история и понеже аз винаги съм била крайна в действията си, така го почувствах и така го направих. Промених изцяло живота си, континента, приятелите, семейството. В последствие създадох и мое семейство, знаете, че имам две деца.

5.      Шест години преди сватбата сте били гаджета, защо чакахте да се ожените?

Защото винаги сме смятали, че сватбата е нещо обвързващо и бракът променя отношенията. Мога да кажа, че абсолютно всичко си зависи от хората, защото една любов е толкова дълга, колкото се стараят и хората да я задържат. Първото ми дете беше планувано. Той още първият ден, когато ме видя, каза „Ти си жената и ще имаме две деца“ и аз се съгласих.  Тогава Джорджи имаше друг бизнес и не се занимаваше с диаманти.

6.      А той кога влезе в този бизнес?

Преди известно време, но когато ние се запознахме той беше в бизнеса с казина.

7.      През 2000г. те обявиха за Мис България на всички времена. Приемаш ли го насериозно?

Какво значи на всички времена, дали има нещо вечно? Това е може би едно добро признание, но не го приемам насериозно. Относно красотата всеки има своето понятие за естетика. Едни могат да кажат, тя е красива, а други, че не съм. Моите приоритети не са само чисто визуално

8.      Упорито вървят слухове, че си пред развод?

Нашите отношения с мъжа ми са базирани на любов и уважение и това не е от вчера. Тези слухове са толкова стари и нямат нищо общо  си истината. Този слух е един и същ от 10 години.

9.      Вярно ли е, че бизнесът на Джорджи се е променил и той е фалирал?

И това се говори от доста време, но не е истина, бизнесът му е много добре. Аз съм се сблъсквала със злобата и завистта на хората още от много отдавна, така че това не е нищо ново под слънцето.

10.   Как се оправяш с двете деца?

С помощта на майка ми, иначе не бих могла сама. В момента и двете деца са с мен в България.

11.   На жени като теб, понякога хората не гледат насериозно?

Никога не съм правила демонстрации на личния си живот. Това с кого съм била, какво съм си купила или къде съм отишла. Всички писаници понякога са плод на нечия фантазия. Аз ги разбирам и жълтите журналисти, които си измислят абсолютно вицове, за ад си продават вестниците. Това си е вид бизнес, за съжаление на гърба на нечия публична личност.

12.   Преди време имаше една история, бяха ви снимали с Киро Японеца и ви преписаха връзка?

Това са абсолютни глупости. Ние сме приятели, не сме любовници. Всичко това беше една измислена история. Човек, когато има нещо да крие, той не се показва на публично място. А това какво означава, че аз не мога да вечерям с някои приятели в ресторант ли?

13.   Какво си спомняш от времето, когато стана Мис България?

С хубави емоции си го спомням, беше в трета зала на НДК. От тогава рязко ми се промени живота в положителна насока.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Няма коментари към тази новина !