Ути пуска собствено шоу

07.04.2014 12:00 | Видян 1655 пъти

Ути пуска собствено шоу

Кулинарят на БНТ Ути Бъчваров започва собствено ток шоу, а първото предаване ще бъде точно преди Великден. В събота, 19 април, пълничкият готвач ще покаже пилотното издание на предаването, за което мечтаел от години. В него готвенето ще мине на заден план, а Ути ще наблегне на интересни гости и репортажи от цял свят, дело на местните журналисти, пише vsekiden.com.

Честта първи са седне на диванчето пред Бъчваров, ще има една от легендите на телевизията - Симеон Идакиев, дългогодишен водещ на географското предаване „Атлас", който ще разкаже за многобройните си пътешествия. В шоуто„Животът е вкусен с Ути" ще се появи и сегашната партньорка на кулинаря в „Денсинг старс" Елена Добрикова. Тя не била фен на агнешкото, въпреки че е родена в Смолян, затова нашенският Джейми Оливър й забърква манджа с пиле. Ути я ухажва и с шоколад, който й носи преди всяка тренировка, защото тя много го обичала. Той също не се лишавал от сладостта, защото му давала сили да танцува, разкри тайните от кухнята на шоуто готвачът.

Въпреки че е под пълна пара заради близкия старт на новото предаване, Бъчваров не е изоставил танцуването и дори забравил за счупената си ръка. Той все още не е ходил на контролен преглед, напук на настояването на лекарите, защото се чувствал добре, пък и бил твърде зает. Още една звезда от танцувалното риалити - Сани Жекова, ще влезе в „Животът е вкусен с Ути", но във второто предаване. Във всяко издание Бъчваров ще трябва да се справи с поредното предизвикателство - да сготви в къща, където няма ток, или да посрещне огромна рода на обяд.

Екипът ще се пробва и да изготви карта на празниците в България, която се прави за първи път у нас. Зрителите пък ще могат да участват в томбола. „Смятам, че човек трябва да извърви пътя си към едно такова предаване. Много се радвам, че най-сетне се сдобих с подобно ", хвали се Ути. Премиерата е в събота от 18,00 часа, преди друго ток шоу - това на Марта Вачкова, което също стартира наскоро. Засега двете предавания ще преливат едно в друго, но от БНТ обмислят да преместят Марта.

 
Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !