Мария Илиева с концерт в Лондон

01.04.2014 17:15 | Видян 1494 пъти

Мария Илиева с концерт в Лондон

На 4-ти април (петък) Мария Илиева ще направи първия си голям концерт в Лондон. На сцената на Clapham Grand на певицата ще партнират маестро Живко Петров (клавишни) и Лили Йончева (перкусии).

Поканата за концерта на Мария Илиева идва от BG Live Republic – един от най-големите организатори на български културни събития във Великобритания. Специално за феновете си там кралицата на българската музика е подготвила едно незабравимо музикално изживяване. На 4-ти април зрителите ще могат да се насладят на неповторимия талант и стил на певицата, поднесен по нов и нестандартен начин в компанията на едни от най-добрите български музиканти – Живко Петров и Лили Йончева.

Clapham Grand е  една от най-значимите сгради в културната история на Лондон. Концертната зала е построена през 1900г., във викториански стил. Реставрирана и променяна през годините, към момента Clapham Grand е оборудвана с високотехнологична аудио и осветителна техника и е с капацитет 1250 души.

Залата е била домакин на класически, джаз, поп, рок, пънк, реге и хип-хоп събития, като някои от изпълнителите с концерти там са Oasis, Muse, Jamiroquai, Kool & The Gang, Public Enemy, Coolio, Chuck Berry, Paul Young, Sister Sledge, и др., а през април предстои концерт на Kosheen.

Билети за концерта на Мария Илиева в Clapham Grand, Лондон, се продават на www.bglive.co.uk и на място в деня на концерта до запълване на залата. Началото е в 20:00, а адресът е Clapham Grand, 21-25 St. John's Hill, London SW11 1TT.

Снимка: Светослав Караджов

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !