Петрушинов счупи Икара на Сашо Кадиев

01.04.2014 12:15 | Видян 2024 пъти

Петрушинов счупи Икара на Сашо Кадиев

Сашо Кадиев не можа много-много да се порадва на първия си „Икар", защото завистлив колега му го счупи часове след връчването на наградата. Това сподели вчера посърнал самият актьор, пише vsekiden.com. Злосторникът, който посегнал на големия театрален приз, бил колегата на Кадиев от Малък градски театър „Зад канала" Иван Петрушинов. Синът на Катето Евро сам показа счупената си статуетка в сутрешния блок на bTV.

В Деня на театъра - 27 март, Съюзът на артистите връчи традиционните награди „Икар" в Народния театър „Иван Вазов". Кадиев бе награден за второстепенна мъжка роля за спектакъла „Скъперникът" на режисьора Лилия Абаджиева. На 27-и стотици хора се радваха на Икара, целуваха го, прегръщаха го, танцуваха с него, играха, разказа преживяванията си развълнуваният актьор. Той се слави с изключително чувство за хумор и дори когато трябва да съобщава тъжни новини, хората се заливат от смях при вида на изражението му. Затова и синът на Катето Евро винаги е споделял, че е станал комедиен актьор.

На следващия ден Сашко занесъл голямата награда в Малък градски театър, за да се порадва на нея заедно с колегите си. Един от тях - 60-годишният Иван Петрушинов, известен като Дядо Коледа заради превъплъщението на Добрия старец в реклама на „Кока-кола", взел Икара и го счупил. „Иван разгледа наградата и изведнъж виждам Икара на земята без постамент", разказа перипетиите си Кадиев. Той е убеден, че колегата му е направил това от злоба.

Самият Петрушинов имал поне 3 версии за случилото се. Едната е, че се развълнувал и ръцете му се разтреперили и затова го изтървал. Другата - че се изпотил и наградата се изплъзнала, а най-любопитната е: „Хвърлих го нагоре. Нали е Икар, трябва да лети".

„Виждате какви завистници има. Призовавам Съюза на артистите да не дава „Икар" на Иван Петрушинов, защото ще го счупи", каза с ирония Кадиев, който се бе опитал да ремонтира счупената статуетка. Докато течеше интервюто със Сашо, Би Ти Ви пусна видео с майка му. Катето Евро помоли сина си да се върне да живее при нея в китната й селска къща в Панчарево, защото тя ще се грижи за него по-добре. Ела си тук, Саше, ще сложим Икара на камината, ще си го пазим и ще си го гледаме, каза Катето Евро. Самият Кадиев призна, че нищо чудно с гаджето си Таня да отидат да се преселят при майка му.

Снимка: Vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !