Кои ВИП моделки забавляват холивудските звезди у нас

30.03.2014 09:00 | Видян 5629 пъти

Кои ВИП моделки забавляват холивудските звезди у нас

Скандалът с плеймейтката Бориса Тютюнджиева отприщи бента на дълго пазените тайни за ВИП авантюрите на родни моделки с холивудски звезди. Манекенки на “Визаж” и “Ивет фешън” около десетина години бяха “щатни асистентки” на звезди като Жан Клод ван Дам, Долф Лундгрен и Стивън Сегал, и дори успяваха да се разпишат с някое и друго участие в масовката в екшъните. Какво обаче е ставало „зад кадър”, ще разберете единствено от разследването на „ШОУ”.

Миналата седмица охранителят Емил Каменов разкри в "Къртицата" тайния живот на моделката Бориса Тютюнджиева. Вбесен от поведението на моделката-старлетка, гардът на звездите изплю дълго пазената тайна за срещи по тъмни доби със звезда от "Непобедимите-3". "Като излезем от тук, ще кажа как в началото на ноември 2013 г. дойде в един хотел, в колко часа, и кой й отвори вратата на апартамента. И колко пъти беше гонена преди това", хвърли бомбата Емил. Тъй като етиката му на личен гард не позволяваше да разкрие повече пикантерии, Каменов спести името на звездата, но от описанието му стана ясно, че говори за Сталоун. 

Слай обаче е от кротките знаменитости, които са се наслаждавали на „български прелести”, разкриват наши източници. Колегата му Жан Клод ван Дам не спира да обикаля столичните клубове при всеки свой престой тук и да забърсва фолкдиви и манекенки. Дълго време името му се спрягаше редом с това на бившето гадже на Андрей Арнаудов – Надя Иванова, която определено беше единствена “не за една нощ”. 

Истински легенди обаче се носят за айкидо майстора 

Стивън Сегал, който е определян като класически сексманиак

Българска актриса, която е работила с него във филма “Submerged” през 2004 г., разказва подробности за интимните им отношения в блога на специализиралия се в разследвания под прикритие автор на “Ню Йорк таймс” Йън Халпърин. Актрисата, която е избрала псевдонима “Стефка”, твърди, че е имала афера със Стивън, но се спасила, когато хванала антуража му да води скъпоплатени проститутки в хотела му. В същия сайт мъж, представен като „българския филмов ветеран Слави”, споделя, че Сегал изкарвал страшно много време у нас в компанията на красиви жени за секс срещу заплащане. Отделял им повече време, отколкото на филмовите снимки. Слави твърди също, че хора от политическия елит на страната ни, както и от шоу индустрията, са помагали на Стивън да си намери висококачествена женска плът.

Първа от отношението на Сегал още при първото му посещение у нас се оплака бившето гадже на Слави Трифонов и на английската звезда Бен Крос – Анелия Николова. Тя заяви, че когато се запознала със Стивън, той първо я хванал за гърдите, а едва после я попитал за името й. 

В “Submerged”, сниман у нас през 2004 г., участват доста българи. Сред дамите са певицата Мария Илиева, манекенките от “Ивет фешън” Виктория Йовчева и Надя Иванова, актрисата Мила Одаджиева и Силвия Пелтекова. Все още не е ясно коя от тях обаче се представя като “Стефка”. 

В същото време, в обкръжението на Сегал е пълно с манекенки. Освен личната му асистентка – монголка, която в момента му е съпруга номер 4, там се подвизаваха моделите Стелияна Йорданова, Росица Черногорова, Венета Харизанова, Силвена Димитрова от “Визаж” и Виктория, Петя и Венета от "Ивет фешън". 

За отношенията на Стелияна Йорданова и Сегал дори има очерк от 2002 г. във в. “Новинар”, който си заслужава да бъде цитиран заради приликите с разказа на 23-годишната моделка Кейдън Нгуен, опитала се да съди звездата за сексуален тормоз: “За родния топмодел Стелияна Йорданова големият шанс долетя на крилете на случайността. Преди двайсетина дни, докато наблюдавала един от поредните конкурси за красота на своята агенция "Визаж" край София, усетила, че непознат мъж я фиксира с поглед. 

Заинтересувала се и разбрала, че това е самият Дейвид Варод, прочутият холивудски режисьор и продуцент, който търси нова партньорка на екшън героя Стивън Сегал. Досегашните кастинги в десетки държави не му помогнали да открие универсалния тип момиче, обединяващо сякаш чертите на различни етноси, докато не зърнал лолитката от Търговище. Още на следващата сутрин американецът се явил в офиса на "Визаж", прилежно описал Стела и пожелал да я види. Останал очарован от перфектния й английски и изисканото й държание, а босът му ахнал, щом получил снимките - еврика! 

Стелияна и приятелката й Теди Бургазлиева 

("Мис България"), с която делят слънчева гарсониера в жк "Стрелбище", веднага изровили стари вестници с рецензии за бъдещия й работодател. Късметлийката се снабдила и с куп книги от пл. "Славейков" относно тибетската философия и тайните на медитацията, за да направи добро впечатление на будиста Сегал. Още при първия им телефонен разговор актьорът така се запалил по нашенката, че я принудил да ускори заминаването си. След неколкочасов престой в Париж 18-годишната г-ца Йорданова вече е в Токио при Стивън и екипа му, където я посрещнали като принцеса. Първата съвместна изява на новия "дует" ще е след три месеца в София - ще снимат сцени от поредния напрегнат епос. Но Дейвид Варод отсега предрича на българката бляскава кариера в голямото кино, след като премине обучението по айкидо в Страната на изгряващото слънце”, пише “Новинар”.

Кейдън Нгуен пък разказва, че е кандидатствала за работа при Сегал чрез личния му сайт. Той бил толкова запленен от нея, че настоял още същия ден тя да замине с него за Лос Анджелис, въпреки че срещата им се състояла в Ню Орлианс. Тя не трябвало да прави нищо друго, освен да бъде негов “изпълнителен асистент”. Малко по-късно Нгуен научила, че той държи при себе си две рускини, които задоволявали сексуалните му нужди 24 часа, 7 дни в седмицата. Заради този „натоварен график” Нгуен искала обезщетение в размер на един милион долара. Според 33 страници дългия иск на Кейдън, още от първия ден тя трябвало да задоволява всякакви капризи на 61-годишния мачо. Сегал отказал да коментира въпросните обвинения, а адвокатът му разкрил, че Нгуен била уволнена заради употреба на наркотици. Интересен факт обаче е, че делото така и не стига до съда. Звездата и обвинителката му постигнали извънсъдебно споразумение, а сумата, която е платена за мълчанието й, е адвокатска тайна. 
До обвинения в София така и не се стигна. Българските елитни гърли си мълчат, доволни от лукса, на който се наслаждават за месец-два. 

“Навремето, докато беше в България, 

“Визаж” снабдяваше Сегал с момичета

и всичко си беше о’кей. Има си нужди човекът и това е. В София има стотици клубове с подобна дейност, като тарифата варира от 60 кинта за час нормално до 3000 евро. Най-скъпи са чалга певачките, защото когато някоя мутра или синче на новобогаташ даде такава сума, веднага му скача имиджът на преуспяващ българин. Отделно, освен тази мода да ръснеш 3000 евро за час, сега върви и друга мода - да се движиш показно с колкото се може по-многобройна явна охрана. За "по-бедните" мацките примерно в едно “Царско село” до София взимат 1500 кинта, а кобилите от “Визаж” се ч...ат от 300 до 500 евро. Отделно, като идват известни западни особи като Стивън Сегал, например, които наемат цял етаж от даден супер хотел, във всяка стая искат да има качествена проститутка. Сегал се натъпква през носа с кока до козирката и се започва – ех, живот, здравей, здравей. А не е само Сегал, който иска такава обстановка, когато идват тук, и не ги е еня колко пари ще се изръсят. Един от аспектите на българската модерност е изнудването на бизнесмени и политици чрез филмчета, снимани в хотелски стаи, дори без да има наказателни санкции към възползващите се от този тип услуги”, пише в тема за проституцията в клубовете на dir.bg потребител, описал се като “Аполон”. 

Стивън Сегал пък бил толкова доволен от българските си “асистентки”, че ги препоръчвал на всичките си колеги. Според източници на “ШОУ” от “Ню Бояна”, точно 

айкидистът препоръчал Венета Харизанова за асистентка на Траволта

Звездата от “Под обсада” бил очарован от организаторските умения на пищната моделка и не можел да се нахвали от нея. 
Харизанова удовлетворявала всички прищевки на звездите – от затъмняването на стъклата на прозорците в апартаментите им до намирането на точно определена марка джин. В задълженията й не влизало да изпълнява 

по-специални поръчки 

но разчитала звездите да си поискат и тя едва ли би отказала, шушукат завистчии от снимачната площадка.

“Няма професионален модел в България, който може да се издържа само от професията си, ако работи единствено тук”, заяви и Теди Велинова. Хонорарите у нас са много ниски - от 50 до 200 лева, а участията не са всеки ден. Тези момичета трябва да спазват специална диета, да ходят всеки ден на фитнес, да посещават фризьор и козметик и подобен хонорар не стига доникъде. Има възможност да се докарват пари и от участие в реклами, но трябва да се ходи на кастинги, а най-доброто, което би могло да се случи, е да станеш рекламно лице на фирма. Затова мацки, които твърдят, че работят като модели само у нас, или трябва да имат много богати родители, които да ги издържат, или да “му хванат цаката” по друг начин. Затова през последните години повечето от манекенките и популярните лица от екрана се издържали, като забавлявали чуждестранни бизнесмени. 

Луксозните каталози със снимки на хубавиците обаче вече са останали в миналото. Собствениците на модни агенции, които преди посредничеха за срещите – също. Виден български бизнесмен, пожелал анонимност, довери пред “ШОУ”, че 

вече никой не поръчва момичета от “Визаж”

защото още на следващата сутрин цяла София щяла да знае всички подробности за рандевуто. А в този бизнес най-важното изискване е дискретността. Затова от поне две години насам срещите се организирали чрез доверени на бизнесмените “приятелки”, които винаги имали подходящи „асистентки” за всеки вкус. 

Източник и снимка: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !