Тодор Георгиев - Toshey с концерт-промоция

25.03.2014 14:00 | Видян 1601 пъти

Тодор Георгиев - Toshey с концерт-промоция

На 29 март от 22 ч. един от най-любимите млади певци на България - Тодор Георгиев – Toshey ще представи официално новото си видео към сингъла „Не вярвам“ с концерт-промоция в клуб „Студио 5“. Песента на младия талант от „Гласът на България“, задържала се рекордните 6 седмици в челната тройка на класацията на The Voice - Bg Voice Top 10, е втори негов сингъл след „1:0 за Moi”, издание на Universal Music.

Специален гост на промоцията ще бъде актрисата и модел Диляна Попова, която е главна героиня във видеото към „Не вярвам“, дело на оператора и режисьор Радостин Събев – Шошо. Красавицата с радост се съгласи да участва, след като двамата с Тодор станаха близки приятели от риалити формата „Африка: Звездите сигурно са полудели“. В съботната вечер посетителите в „Студио 5“ ще видят клипа, разказващ историята на една почти загубена любов. В нея съкровени моменти от миналото се преплитат с динамичните обрати на настоящето.

„Част от кадрите са заснети на летище София. Има доста екшън и драматизъм, определено съм доволен от свършената работа, която с Диляна бе преди всичко удоволствие. Ако сте любопитни да видите резултата – елате в събота да споделите емоцията с нас“, призова феновете си Тодор.

На сцената младият певец ще бъде подкрепен от дългогодишните си приятели – музикантите от група Торнадо Александър Васев (пиано) и Ненчо Стефанов (барабани), както и Светослав Димитров (китара) и Даниел Удоджи (бас).

Талантът, покорил с глас и китара, усмивка и чар телевизионните зрители в цяла България, обещава да зарадва почитателите си с един искрен поп-рок концерт, представящ любимата му музика по нов начин, изцяло пречупен през неповторимия му стил:

„ С момчетата сме подготвили кавъри на Maroon 5,  Imagine Dragons, Coldplay, Lenny Kravitz, както и парчета на доста български банди. Най-горд съм обаче с авторските ми песни, които ще прозвучат за първи път именно в Студио 5“.

От сцената Тодор, който е лице на кампанията „Да изчистим България“ ще призове присъстващите да се отнасят отговорно към природата и околната среда – кауза, която той ревностно поддържа.

Очаква се за концерта да пристигнат още Рафи Бохосян, Теди Кацарова, Иво Танев, Милена Славова, Кирил Маричков,  Боряна Баташова и други близки приятели на Toshey, които ще го подкрепят в това ключово за кариерата му събитие. Поканени са и всички „африкански“ колеги на певеца от „Звездите сигурно са полудели“, които дори и да не успеят да дойдат, ще бъдат мислено с него, убеден е той.

С всеки закупен билет за събитието феновете на Тодор Георгиев ще получават  картичка с автограф и ще могат да се включат в томбола със специални изненади. Стартът е от 22 ч., а входът е 10лв.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !