Красавец би шута на Дарина Павлова

24.03.2014 11:30 | Видян 2588 пъти

Красавец би шута на Дарина Павлова

Вдовицата на Илия Павлов, Дарина, е прекратила връзката си с актьора и модел Джулио Берути, гърми италианската преса. 30 години по-младият любовник на Мис Мулти е бил изловен в изневяра със своята американска колежка Дженифър Лорънс.

Най-вероятно Дарина Павлова е останала капо още през декември, когато клюкарското списание „Новелла 2000" надушило афера между синеокия красавец и очарователната млада актриса от Холивуд. По това време отличената с „Оскар" за най-добра женска роля във филма „Наръчник на оптимиста" Дженифър прекарала известно време в Рим заради 8-мия кинофестивал, който се провежда ежегодно във Вечния град.
Само за няколко дни на италианска земя 23-годишната Лорънс се озовала в епицентъра на

пикантен скандал с участието на Джулио

тогава все още официално гадже на наша Дарина. Интригата забъркала камериерка от хотела, в който отседнала холивудската звезда. Докато сменяла спалното бельо в стаята на Дженифър, от чаршафите изскочили секс играчки - вибратор, силиконов пенис-удебелител и флаконче лубрикант... Таблоидната преса на Ботуша моментално емнала пикантерията и дори установила човека, с който Лорънс изкарала въпросната нощ.

Макар да не били открити категорични доказателства, че именно красавецът на Дарина Павлова се е забавлявал с Дженифър, точно той бил главният заподозрян поради две причини. Малко преди пристигането на Лорънс в Рим, актьорът намекнал в своя изявление, че

Дарина е в миналото му

а в настоящето му е „американка, блондинка с красива гърди, колежка и то с „Оскар". Подозрението се затвърдило и след като младата тръпка на Павлова бил засечен на обяд с агента на холивудската дива в същия хотел няколко дни преди тя да кацне в Рим.

Тези разкрития на италианската преса сложили окончателно край на любовта, ако въобще е имало такава, между Дарина Павлова и Джулио Берути. Макар навършилата миналия ноември 50 години Дарина да имала сериозни планове спрямо 30-годишния Джулио, на Ботуша спекулират, че той използвал нашенката, заради контактите й. Неслучайно синоекият красавец се домъкнал с нея миналата лято в София, когато се снимаше поредната серия на „Непобедимите". Милионерската вдовица представи Берути на звездния екип на продукцията на Силвестър Сталоун, а италианецът тайно се надявал тези познанства да му отворят път към меката на киното в Ел Ей.

Източник и снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Няма коментари към тази новина !