Стефания Колева се превръща в Мерилин

24.03.2014 09:45 | Видян 1918 пъти

Стефания Колева се превръща в Мерилин

Аксел Роуз ще завземе сцената на Като две капки вода тази вечер. Рок легендата ще гостува на най-забавното шоу за звездни преобразявания във вечерта на третия лайв. Специална отливка с фоам пяна, която се използва и в мащабни холивудски продукции за специални ефекти, ще бъде използвана за Сюзън Бойл, която ще бъде изиграна от Нети.

Талантливата актриса ще трябва да претърпи 4-часова трансформация, за да напълнее с 30 килограма. Победителят от миналия лайв Къци Вапцаров пък ще се превърне в тийн идола Джейсън Деруло със специалния уред аерограф, с който ще стане чернокожия певец. Павел Владимиров не слиза от високите токчета вече втора седмица, тъй като ще бъде българската легенда Роси Кирилова. Мая ще се трансформира този път като Мариус Куркински.

Неве ще влезе в ролята на фурията Тина Търнър, Стефания – русото изкушение Мерилин Монро. От лошото момче Кийт от The Prodigy Деян ще се превърне в лошото момче на рока Били Айдъл. Иво Танев ще завладее сцената като краля на сцената Фреди Меркюри.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !