Джагър: Лорън беше моята любов и най-добра приятелка

19.03.2014 11:15 | Видян 1557 пъти

Джагър: Лорън беше моята любов и най-добра приятелка

Фронтменът на "The Rolling Stones" Мик Джагър нарича намерената мъртва бивша манекенка и дизайнерка Лорън Скот "моята любов и най-добра приятелка", предаде blife.bg. Джагър не можел да си обясни как тя е могла да сложи край на съществуването си по такъв трагичен начин.

"Изкарахме заедно прекрасни години и се радвахме на един щастлив живот.", пише певецът в сайта си mickjagger.com. Текстът е поместен под снимка в черно и бяло на покойната му приятелка.

"Тя имаше невероятно присъствие и нейният талант бе почитан от всички, и най-вече от мен. Никога няма да я забравя!", добавя Джагър, който благодари за многобройните получени съболезнования.

Лорън Скот беше намерена обесена в нюйоркския си апартамент от неин помощник. Новината "съсипала" Джагър, по думите на неговия говорител, и предизвика отмяната на концерта на рок бандата, предвиден в австралийския град Пърт. В изявление в социалните мрежи организаторите "Frontier Touring" обявиха, че първият концерт от турнето "14 On Fire" няма да се осъществи. Хората, закупили билети, бяха призовани да ги запазят до изясняване на ситуацията.
 
49-годишната бивша манекенка, с внушителния ръст от 193 сантиметра, живееше заедно със 70-годишния Мик Джагър от 2001 година, след като той се раздели с Джери Хол, припомнят агенциите на Запад.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !