Александър Сано призна: Прост съм

18.03.2014 09:30 | Видян 2650 пъти

Александър Сано призна: Прост съм

Актьорът Александър Сано никога не е чел книги през живота си. Той признава, че четенето не му се удавало. Опитвал се да чете като малък, но на третото изречение нещо му ставало и спирал. Обичал някои детски книжки и приключенски романи, макар че и с тях виждал доста зор, докато ги прелисти, защото все още четял доста бавно, дори сричал.

Общо през живота си Среброто е прочел към 15 книги, някои от които дори не целите, научи „Всеки ден". Ако не беше учил актьорско майсторство, може би и толкова нямаше да му се съберат, коментират по негов адрес в светските среди. Звездата от „Под прикритие" обаче изобщо не се смущава от това и с гордост изтъква пред познати и непознати колко е прост и как книгите за него са табу. Косъма дори не бил стъпвал в библиотека, въпреки че образованието му изисквало да е прочел стотици томове. Това е голяма пречка в кариерата му, тъй като от актьорите се очаква да имат богата обща култура и да познават много образи, за да играят добре, смятат режисьори. Така актьорът се лишил от възможността да го поканят за много роли, особено в театъра.

Докато бил студент в НАТФИЗ, Сано залягал повече на купоните с приятели, отколкото над книгите и репетициите, разкриха и негови колеги пред „Всеки ден". Той бил сред шампионите по пушене на марихуана в компанията си. Нямало количество, което да му се опре. Дори си организирали състезания кой ще изпафка най-много трева без почивки. Другарчетата му не издържали и на половината на това, което изпушвал Сано. Имало моменти, в които Косъма се влачел напушен и по време на лекции и така излизал на сцена. Преподавателите му пропищели от него и Сашо бил пред изключване.

С времето малко се укротил и си позволявал да пуши джойнт само пред приятели. Актьорът до ден днешен сам се чуди как изобщо е успял да завърши академията. Според него именно това, че е прост, му помогнало да пробие в живота и хората му прощавали всичко. „Аз съм абсолютно перде и от нищо не ми дреме", споделя Сано.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !