Уинона Райдър има нов мъж в живота си

16.03.2014 09:00 | Видян 3853 пъти

Уинона Райдър има нов мъж в живота си

Уинона Райдър продължава завръщането си в светлината на прожекторите, като този път се снима за корицата на априлския брой на списание Red.

42-годишната актриса, която не е изгубила младежкия си вид, е уловена от фотографа Макс Абадиан в елегантни творения на т Dolce & Gabbana, Saint Laurent и Louis Vuitton.

Уинона стана известна много млада (още в 20-те си години), но в последните няколко години се беше скрила от света и рядко се снимаше в киното (в това време тя преживя депресия и присъда за кражба). Днес тя се завръща по-мъдра, по-позитивна и разкрива, че отново е влюбена.

Ето и няколко акцента от интервюто с актрисата от лентата "Отбранителна линия", която навремето имаше връзки с Джони Деп и Мат Деймън:

За своя личен стил:

"Повечето дрехи в моя гардероб са ретро. На гала вечерята на Шон Пен за набиране на средства за Хаити, носех роклята, с която бях на една филмова премиера през 2005 година. Знам, че не беше супер модерна, но я бях обличала само веднъж!"

За своята възраст:

"Иска ми се съвременните хора да имат повече уважение към възрастните, както е в културата на индианците. Аз обичам по-възрастните си колежки. Обожавам Хелън Мирън и я намирам за красива."

Източник: Dnes.bg
Снимка: сп.Red

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !