Дивна хлътнала по Миро

14.03.2014 10:20 | Видян 3126 пъти

Дивна хлътнала по Миро

Младата поп звезда Дивна таи тайни любовни чувства към ментора си Миро, научи „Всеки ден". Певицата, която вече се изявява и като жури в шоуто за малки таланти „Големите надежди", си падала отдавна по мъжката половинка от разпадналия се дует „Каризма", но едва наскоро се осмелила да му признае увлечението си.

Фактът, че е едва на 16 години обаче, изиграл лоша шега на прохождащата изпълнителка и Миро набързо й рязнал крилцата. „За мен той е най-важният човек на света, промени живота ми, изгради ме като личност. Той е моето семейство и го обичам с цялото си сърце", обяснява се трогателно Дивна. Миро обаче, както е известно, не си пада по жени, особено по по-малки от него.

„Той е станал много затворен и трудно вярва на хората. А и все пак Дивна е прекалено малка, то си е направо престъпно", коментират приятели на звездата. Близки на певицата пък твърдят, че увлечението й към Каризмата е просто временно и ще го преодолее в най-скоро време.

Дивна сега се е наредила редом до имена като Любо Киров и Веселин Маринов и изказва компетентно мнение за децата - участници в шоуто. Още с първата си изява обаче тя предизвика антипатия с поведението си, което не подхожда на една тийнейджърка. Дивна прави опити да говори не като младо момиче, а като 40-годишна лелка, като имитира големи имена от музиката. Точно с това си неестествено поведение тя отблъсна зрителите, коментират фенове на шоуто.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сашо Кадиев и любимата му Ивелина...

Моделът Ивелина Чоева разкри подробности за...

Отварачката показа татуирано дупе,...

Фолкпевицата Мария отново изненада почитателите си. Този...

Няма коментари към тази новина !