Нова тв свали риалити с Рут Колева

11.03.2014 16:45 | Видян 3048 пъти

Нова тв свали риалити с Рут Колева

Нова тв отхвърли риалити формат, в който пет жени показват живота си, въпреки че сама го беше поръчала. Програмата се казва "Connected", а продуцентите са "Супер Нова". Най-популярното лице в прецаканото още в зародиш шоу е Рут Колева, която се разкрива "до голо" и променя напълно представата за себе си, видя "Шоу". В трейлъра на предаването се вижда още как бившето гадже на Рут - Любо от "Къртицата", ѝ показва среден пръст и я нарича с твърде обиден епитет.

"Заснели сме много материал, може да се каже, че сезонът е готов. При това положение на нещата обаче съм свободен да го предоставя на други телевизии. Защо предаването не стартира по Нова тв, ще трябва да ги питате тях", каза пред "Шоу" продуцентът на "Супер нова" Явор Попов.

Иво Вандов, който отговаря за външните продукти в телевизията, заявил че не е човекът, който може да коментира ситуацията и прехвърлил репортера на медията към пиар отдела. Оттам казали, че било нормално да се заснемат пилотни предавания и те да бъдат отхвърлени впоследствие. Но не обяснили как е заснет почти цял сезон и чак накрая е бил отказан.

"Connected" е формат, който дава камери на пет жени, които не се познават помежду си, за да заснемат живота си. Петте истории се развиват паралелно, като всеки участник преживява преобразяващи промени в живота. Форматът е продукция на израелката компания Armoza.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Няма коментари към тази новина !