Принц Андрю наруши кралския протокол заради моделка

11.03.2014 13:00 | Видян 2475 пъти

Принц Андрю наруши кралския протокол заради моделка

Принц Андрю, вторият от общо тримата синове на Елизабет Втора, наруши традицията на кралското семейство да не обсъжда и опровергава слухове, пише dir.bg. Това той направи заради твърденията, че се е сгодил за хърватската манекенка Моника Якишич, която беше приятелка на Джордж Клуни. За връзката на принца и манекенката се заговори миналия месец, след като двамата отпразнуваха заедно 54-ия рожден ден на принц Андрю в ресторант "Чеконис" в Лондон.

"Те седяха един до друг на интимна маса до входа и се прегръщаха. Андрю разказваше нещо смешно и целуваше ръката на Моника" - каза един от присъстващите в ресторанта, цитиран от Фимейл фърст. Няколко дена по-късно двамата бяха забелязани в клуб в лондонския квартал Мейфеър.

Повод да се заговори за годеж се оказа снимка, направена от Моника Якишич. На ръката й се вижда пръстен с голям диамант. По този повод принц Андрю наруши кралския протокол да не се коментира личния живот на кралското семейство и опроверга слуха, че се е сгодил. Представител на кралския син каза: "Мога да потвърдя, че херцогът на Йорк не е сгоден за Моника Якишич."

Принц Андрю беше женен за Сара Фъргюсън от 1986 г. до 1996 г. Те имат две дъщери принцеса Биатрис и принцеса Юджини, които са съответно на 25 и на 23 години. Моника Якишич излизаше с Джордж Клуни през 2004 г. Миналата година се заговори за кратко, че имат връзка, когато той се раздели със Стейси Кейблър.

 

Източник: Контактмюзик

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !