Donna, Pavell и Venci Venc’ - Ще живеем вечно

10.03.2014 17:40 | Видян 3300 пъти

Donna, Pavell и Venci Venc’ - Ще живеем вечно

Атрактивната изпълнителка Donna, която заяви своя талант още в първия сезон на X Factor, като част от дамската формация Suga Мamma’ представи новия си сингъл и видеоклип към него “Ще живеем вечно”. Това е първата колаборация на младата изпълнителка с едни от най-актуалните имена от българската хип-хоп сцена – Pavell & Venci Venc’. Pavell & Venci Venc имат вече доста проекти зад гърба си, но спечелиха вниманието на феновете си най-вече с парчето си „Батман” и участието си в един от хитовете на миналата година „Знаеш ли кой видях?“ заедно с Ангел и Моисей, и музикалния продуцент Dexter.  

Павел Николов – Pavell е автор на музиката, аранжимента и текста на песента „Ще живеем вечно”. Видеото е продукция на новата, но вече агресивно налагаща се мултимедийна компания Flashmedia в партньорство с Вирджиния Рекърдс.

В клипа артистите Donna, Pavell & Venci Venc’ отдаватя респект към вдъхновителите си и към легендарни личности, които ще живеят вечно в паметта на хората. Те паказват своето уважение и държат портретите на колоси в музиката като Боб Марли, 2Pac, Фреди Меркюри, Уитни Хюстън, Майкъл Джексън и Еминем, както и на хора - символи като Васил Левски, Нелсън Мандела и Мохамед Али.     

Стилното видео е снимано в White Place Studio, както и на красиви арт локации, изрисувани от креативния графити екип One For All Ideas. Специалната роля на бъдещата вълна в изкуството е поверена на трима талантливи тийнейджъри на 14 години - Габриела, Калоян и Ирник. Красивата женска фигура, изрисувана от калиграфа Николай Петров, е на модела Йоана Карастоянова.

В екипа на видеото са Добри Николов, Йонко Балевски, Ангел Пешков и Константин Жеков. Режисьор на монтажа е Александър Марков – Ann.DI, а специалните ефекти са дело на Христо Колев – Sane. Продуцент и креативен директор на “Ще живеем вечно” е Атанас Лозанов Nasix. Стайлингът е на Pause Jeans, а гримът и прическите – на Марио Костовски.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Няма коментари към тази новина !