"Жените говорят" завладяват ефира

10.03.2014 15:15 | Видян 2627 пъти

В най-женския месец от годината TV7 и продуцентите от „Междинна станция” Иван Христов и Андрей Арнаудов поднасят подарък на нежната част от аудиторията си. От 15 март телевизионното време на най-шумното женско шоу в българския ефир „Жените говорят” е с един час по-дълго. Нещо повече – към екипа от водещи на предаването се присъединява и очарователната Яна Грудева.

Така от 15-ти март, събота, женското шоу ще започва с един час по-рано, в 11:00 часа. В предаването ще бъдат включени и много нови теми и рубрики: полезни съвети за добра форма, училище за родители, най-новото в света на диететиката, атрактивни гости. И разбира се – много настроение и музика на живо с бенда на Дани Милев.

Очарователните водещи на „Жените говорят“ Жени Калканджиева, Мая Савова, Ива Екимова и Яна Грудева ще владеят ефира всяка събота и неделя от 11 до 14 часа само в Терминал 7. Не само в неделните издания, но вече и в събота в „Жените говорят“ разследващият журналист Светослава Рудолф ще продължава да разкрива най-строго пазените тайни от близкото минало и да разказва загадъчни истории в рубриката си „Мистерии и факти”.

Светските репортерки на женското царство Ина Живова и Деси Цонева са заредили нови, изненадващи и любопитни интервюта и репортажи за най-скандалните и любими звезди. Катерина Евро ще запази ролята си на изкусен кулинар в тричасовото шоу на двата дни от уикенда. Този път обаче тя ще предизвика водещите на кулинарния тепих, за да разкрие тайните от домашните им готварски книги. Свеж полъх в ефира ще бъде рубриката „Малките жени говорят”. От какво се вълнуват подрастващите, как протича животът на най-малките зрители между училищния двор и класната стая, ще ни показват невръстните гост-водещи, всяка събота и неделя между 11 и 14 часа по TV7.

Отново от 15 март от ефира се оттегля култовото предаване „Сблъсък”. След като в края на миналата година мястото на емблематичните водещи Иван и Андрей беше заето от победителя от първия сезон на „Къртицата” Любомир Жечев и оперния певец Юлиан Константинов, сега „Сблъсък” предава щафетата на „Жените говорят”.

 „Тази година „Междинна Станция” чества 15 годишен юбилей. Започнахме със „Сблъсък”. За 15 години натрупахме достатъчно личен и професионален опит и житейска мъдрост, за да отстъпим място на дамите, както сред зрителската аудитория, така и на екрана.” – единодушни са Иван Христов и Андрей Арнаудов.

Така Любен Дилов-син и Владо Береану остават единственото мъжко присъствие в голямото семейство на Терминал 7. Дали това е окончателният край на ерата „Сблъсък”? Никой не може да каже със сигурност, защото „Няма невъзможни неща”!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !