Нови драми около "Тоника"

10.03.2014 10:45 | Видян 2190 пъти

Нови драми около

Нови драми се развихриха около "Тоника". „Решението да забраня на четиримата, които в момента представляват „Тоника", да пеят моите песни зрееше отдавна. Тази мярка е най-тежка за мен самия". Това заяви композиторът и създател на вокалната група Стефан Диомов снощи във „Всяка неделя". Музикантът уточни, че забраната, която е наложил, се отнася само за публичното представяне на песните от четиримата, но те ще продължават да звучат в ефир в предишни изпълнения, записани преди години.

„Спомням си с добро чувство, че когато поканих Ева в състава, тя продаваше вестници, но не се справяше добре с тази работа", спомни си Диомов. „Накрая ще излезе, че аз съм бил на Луната, когато се е създавала „Тоника". Никога не сме се карали за пари в групата, само сме спорели кой да пее солата ", ожали се творецът.

„Членовете на групата са изградили китайска стена около себе си и не допускат никой", допълни Диомов. Той оправдава донякъде Ева, заради смъртта на съпруга й, но недоумява защо и останалите членове на легендарната група се държат така лошо с него. Ще направя голям концерт до края на годината, на която ще звучат моите хитове, обеща той. Композиторът посочи, че има тоталната подкрепа на своите колеги композитори и текстописци и изпълнители като Митко Щерев, Ваня Костова, Йорданка Христова в спора му със състава.

Източник и снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !