Любовна драма разтърси "Къртицата"

07.03.2014 09:00 | Видян 4487 пъти

Любовна драма разтърси

Истински любовен триъгълник се заформи в „Къртицата" след влизането на новия участник в култовото риалити - моделката и момиче на късмета от „Следващият, моля!" Виктория Джумпарова. Манекенката със сложно име влиза с една-единствена цел - отмъщение. Източници на „Всеки ден" разкриха ексклузивната информация, че Виктория е била цели 4 години гадже на бизнесмена Емил Русев. Между другото той е вътре в Базата с красивата си жена Христина, от която има цели две деца.

Крепкото им семейно щастие обаче е на път да бъде разбито на хиляди и милиони парченца от Виктория, която е твърдо решена да разкрие историята за тяхната афера на жена му. Всичко стартира през далечната 2001 година, когато Виктория е на крехките 15 години. Тогава се запознава с обещаващия и доста красив мъж Емил. Искрата между тях пламва доста силно, бързо и бурно. Двамата започват незаконната си връзка много прикрито и потайно - първо, защото Виктория е била малолетна, и второ, защото Емил скрива от държанката си, че е женен. Любовта им разцъфва в период, когато той е скаран с майката на двете си деца и живее отделно. Завежда младата си любима в Гърция. За да няма проблем с властите, Емил записва Джумпарова като свое дете в паспорта си, за да я пуснат да мине границата.

Там, докато се припичат и правят любов, Русев дава на Виктория годежен пръстен и й обещава, че ще се оженят. Тя е по-щастлива отвсякога. Прибират се в България и заживяват заедно, докато една хубава сутрин на вратата се позвънява. Виктория, както си е гола, отваря и що да види - Христина. Последната подава ръка на своята съперница и съвсем спокойно се представя: „Здравей, аз съм жена му". Показва и снимки като доказателства, че дори и брачно свидетелство. Емил бързо си събира багажа и се изнася след чутовен скандал и с двете хубавици. Уплашен, че може да изгуби съпругата си, децата си, а и половината си състояние, официално, за пред Христина, се разделя с Виктория.

Истината обаче е друга - тяхната връзка продължава още 3 години. След като в крайна сметка Емил окончателно скъсва с любовницата си, тя изпада в истерия. Причаква го една вечер пред столичния клуб „Червило" и го блъска с кола, влачейки го по жълтите павета. В крайна сметка двамата приключват отношенията си.

И докато Емил сега е в Базата заедно с жена си, която вярва, че двамата наистина се обичат, Виктория влиза с идеята за отмъщение. Тя била готова на всичко, за да вгорчи живота на своя бивш любовник, разказват пред „Всеки ден" от екипа. Самият Емил пък вече се чудел как да скрие тайните на миналото си от жена си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !