Майката на Бербо се уреди на държавна служба

06.03.2014 15:30 | Видян 2444 пъти

Майката на Бербо се уреди на държавна служба

Майката на Димитър Бербатов - Маргарита Бербатова, се уреди с държавна работа в Благоевград благодарение на връзките си с ГЕРБ, съобщава "Всеки ден". От вторник тя ръководи нова служба в областния център - Комплекс за социални услуги за възрастни хора с увреждания.

Реформирането на сектора беше извършено с решение на Общиснкия съвет, като предложението за това е на кмета от ГЕРБ д-р Атанас Камбитов. Всички услуги се обособяват в три отделни комплекса - Комплекс за социални услуги за деца, Комплекс за социални услуги за възрастни хора с увреждания и Комплекс за социални услуги за стари хора.

За ръководител на първия е избран Христо Христов, а на втория майката на футболиста от френския отбор "Монако", която е и активист на женската организация на ГЕРБ и член на нейното ръководство. Освен това Маргарита е и в приятелски отношения с лидера на партията Бойко Борисов.

Допреди няколко месеца Маргарита Бербатова бе главна сестра на МБАЛ - Благоевград, а преди това близо 20 години работеше там като обикновена сестра. С идването на новото ръководство на болницата тя бе освободена от заеманата длъжност. След уволнението ѝ кметът на Благоевград се постара да я уреди на държавна служба.

Преди време майката на Бербо налетя на журналистка и срещу нея бе заведено дело за хулиганство. До него се стигна, след като през есента на 2012 г. антимафиоти откриха дрога в автомобила на Асен Бербатов - брат на Димитър. Няколко месеца по-късно те спряха колата му за обиск. Репортерка от в. "Струма"пристига на място, за да прави снимки. В това време срещу нея се нахвърлят Маргарита и снаха ѝ Димитричка, които я блъскали и обиждали.

Репортерката Бетина Апостолова ги обвини в нанасяне на лека телесна повреда. По време на делото в Районния съд в Благевград 10 полицаи свидетелстваха срещу двете дами. Маргарита Бербатова категорично отрече да е шамаросвала Апостолова. Снахата Димитричка пък заяви, че единствено е казала на репортерката да престане да снима.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

JLo без грим и прическа на МетГала:...

JLo без грим и прическа на МетГала: Нова мода

Комедийното шоу Кой да знае се...

Предаването стартира със специален двучасов епизод на...

Няма коментари към тази новина !