Ники Дойнов не се спогажда със Салич

06.03.2014 10:20 | Видян 2546 пъти

Ники Дойнов не се спогажда със Салич

Прясно стикованата екранна двойка в новините на Нова тв - Ники Дойнов и Ани Салич, никак не се долюбва,научи "Всеки ден". Двамата работят заедно едва от месец, но дрязгите и напрежението помежду им нараствали всеки ден и изправяли екипа на нокти преди всяка емисия, докладват хора от канала.

Дойнов отдавна е известен с перфекционизма и работохолизма си, така че никак не е чудно, че има високи изисквания към хората, с които работи. Ани Салич обаче, която не е свикнала някой да ѝ прави забележки, приемала нещата доста рязко и често пъти се обиждала от критиките му.

Никой в медията не я харесва, държи се надуто и се прави на шефка. Затова си няма приятели в телевизията, въпреки че всички бяха настроени много добре към нея, когато дойде. Подминава дори редакторите на новините като пътни знаци, а репортерите въобще не удостоявала с поглед. Сега обаче ще си намери майстора, коментират запознати.

Ники Дойнов никак не се давал на известната си колежка.Нещо повече - карал я преди ефир да четат аутокюто на първите новини по 6-7 пъти и я задължава да е в студиото поне 30 минути преди ефир, обясняват хора от новинарския екип.

Освен това журналистът държал новата му колежка да е наясно с всички събития от деня и да следи не само случващото се в България, но и по света. Ники споделил пред близки хора, че е силно подразнен от несериозността на Саличи все по-често му става мъчно за бившата му колежка Даниела Тренчева, с която работиха заедно години наред.

Той я направи истински професионалист и двамата се спогаждаха чудесно. Затова много му тежи, че е длъжен да се съобразява с разглезената Ани. Макар и с нелекия си нрав, Дойнов се радва на уважение и респект от екипа си. "Не е лесно да се работи с него, защото е изключително педантичен, подреден и стриктен в това, което прави. Но и за това от 15 години насам е един от най-ценните кадри на Нова", споделят приятели на водещия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !