Фики Стораро празнувал два дни рождения си ден

05.03.2014 10:45 | Видян 2002 пъти

Фики Стораро празнувал два дни рождения си ден

Младата надежда на „Пайнер“ Фики Стораро празнува рожден ден 2 дни, научи blife.bg. Парти маратонът, който синът на Тони Стораро спретна, започна в първите часове на 3 март, когато талантливият певец имаше участие в столичен клуб.

Една от най-близките му колежки Галена, с която отнесоха приза за „Дуетна песен“ на 2013 година, бе първата, която му честити 19-ия рожден ден. Певицата истински изненада Фики, като му понесе торта с 19 свещички върху нея. Галена, която накара всички да станат на крака и да скандират името на певеца, не се сдържа и му помогна в духането на свещичките.

На втория ден от празнуването на рождения си ден, Фики събра над 50 близки и приятели в столичен ресторант, където купонът продължи до сутринта. „Видях се с приятели, с които съм израснал. Момчета, с които ми преминаха детските години. Разплакаха ме“, не скри вълнението си Фики. Празникът на певеца уважиха и десетки негови колеги от Националното музикално училище „Л.Пипков”, където той учи.

Кулминацията на вечерта настъпила, когато Фики грабнал микрофона и запял една от най-популярните български народни песни „Зайди, зайди“. Синът на Тони Стораро разказа, че е получил много интересни подаръци, но призна, че най-голямата изненада са били любимите му хора, които са го направили истински щастлив на 19-ия му рожден ден.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !